Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 70 bodova

RealityLapse Download - Problem

152 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.08.2010. u 16:04

Problem je sljedeci. Do sad sam skidao anime sa ove stranice i nije bilo nikakvih problema. Kod nekih animea ima 2 servera da se skida: Copper i Carbon.

Trenutno skidam Bleach i skinuo sam oko 60 epizoda. Medjutim pojavio mi se ovaj problem, kod servera Copper:

I to ne bi bio problem da je svima, nego samo meni. Moj drug isto skida Bleach i nema problema oko ovoga, normalno skida.

Obrisao sam Cache, cookies, probao preko Internet Explorera, ne moze. Njihov forum ne radi, tako da ne mogu tamo pitati.

I eto, sta bi moglo biti problem?
jedino da nam das naziv epizode koja te interesuje da ti pretrazimo ...iskreno nznam rjesenje problema :)
sajjba je napisao/la:
jedino da nam das naziv epizode koja te interesuje da ti pretrazimo ...iskreno nznam rjesenje problema
Nije problem u epizodi, ne moze nijedna, i koje sam prije skinuo sad ne mogu.
Vjerov'o ti meni il' ne ja sam evo sad kuc'o sa slike link i nije ni meni mogl'o al' sam kod onog zadnjeg ''.rmvb.'' izbrisao tacku i mogl'o mi je.. znaci treba ''.rmvb''
Eto pa probaj GL
TaLa je napisao/la:
Vjerov'o ti meni il' ne ja sam evo sad kuc'o sa slike link i nije ni meni mogl'o al' sam kod onog zadnjeg ''.rmvb.'' izbrisao tacku i mogl'o mi je.. znaci treba ''.rmvb''
Eto pa probaj GL
Browser sam stavi tacku kad prikaze ovaj error. Probao sam i ja to, i kazem ti problem je do mene, ostali mogu skidati. Nesto je do mog browsera ili necega drugog.
archie je napisao/la:
Browser sam stavi tacku kad prikaze ovaj error. Probao sam i ja to, i kazem ti problem je do mene, ostali mogu skidati. Nesto je do mog browsera ili necega drugog.
Predji na Chrome
probaj sa browerom seamonkey to ti je isti mozila proizvodjac nema adonova pa nijedna skripta mu ne smeta probaj preko njega ..nista drugo nepada na pamet xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.