Nemam ja problem kod mene je ok, kod druga se desava slece: "Flash mi traje dva puta duze nego sto treba, znaci onaj obican full traje 5-6 sec ). Osim toga stackuje se najopustenije znaci zna se nastackovati i na 15 sekundi ako vise flasheva padne. Osim toga gde god da padne blizu mene dzabe se ja okrecao full je i sve belo 5-6 sec. Jedini nacin da ne bude full jeste da padne 10 metara iza mene al' opet je nekoliko sekundi 80% ekrana belo. To nikako ne moze biti normalno i da ne zna mozda neko slucajno kako da resim to sranje? Neko mi je spominjao da smanjim brightness, medjutim navedeno nije pomoglo."
Diskusija
Flash problem
73 pregleda · 11 odgovora · otvorena 01.08.2010. u 14:21
kucaj u konzolu :
mp_necudamiflashdugotraje 1

RAYMAN007 je napisao/la:
kucaj u konzolu :

Pa postoji reinstall ?
anais je napisao/la:
Pa postoji reinstall ?
bi0nicle je napisao/la:
Pokusao isto, bilo mu je ok do prije nekoliko dana, nije igrao cs par mjeseci i kada je upalio a obno taj problem. Inace drug mi je skiller veliki tako da zna sve o csu.
EE vako tebra taj cs izbrisi skroz i skini kgb cs full...www.kgb-hosting.com i odes na forum i pise ti odma da skines citav cs s protocolom i kad to uradis izbrisi stari cs i et.
Nije do toga ima on kbg cs, isto mu se desava i na steamu
sigurno je do softvera ili hardvera na kompu ili je neki bug.
sigurno je do softvera ili hardvera na kompu ili je neki bug.
bi0nicle je napisao/la:
Pokusao isto, bilo mu je ok do prije nekoliko dana, nije igrao cs par mjeseci i kada je upalio a obno taj problem. Inace drug mi je skiller veliki tako da zna sve o csu.
eLfen0men0 je napisao/la:
ocigledno da ne zna bas sve ...
JA takih problema neam,ako nisi instaliraj cs 1.6 v42,ili u opcijama promjeni stavi na softwer i 16 bita i to je to.Meni jaran nesh naštimo u opcijama,neznam šta je al aj vidim kroz flesh,a nije ni skripta ni nish,jednostavno vidim kroz flesh.Pozz
1. Nepismen si
2. Ti igras na 16 bita jaran ti igra na 32 zato njemu duze traje flash
2. Ti igras na 16 bita jaran ti igra na 32 zato njemu duze traje flash
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.