Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

cs 1.6 server plugins

138 pregleda · 4 odgovora · otvorena 31.07.2010. u 14:14

ev vak treba mi pomoc...

-gdJe da nadjem plugin za cs 1.6 server za radio (koji zapravo radi)

-kako napraviti /top15 , /rank , /rankstats i ostalo

-kako izmjeniTi pocetni screen na serveru ( ono kad tek neko udje na server ono pise nest bezze,kako da ja sad ubacim svoj text i sliku onu)

-koji je najbolji anticheat za bhop i longjump(scripte)

-kako oduzeti admina nekom...(jel samo da mu promjenim password i to je to)

-kako ubaciti neku reklamu..ono da se s vremena na vrijeme pojavljuje dole pored chata ili tacno kod chata

-kako postaviti da onaj text sto svaki admin napise bude npR zelenim slovima....

tnX...ako ko zna odgovoR na bilo koje pitanje plS da mi objasni...

za sVe ostale informacije o nadolazecem serveru pogledajte na

http://www.underground-cs-world.uphero.com

8-)
Plugin za radio trazi na guglu... to za rank top15 itd. dobijes default namjesteno. Anti bhop i gstrafe skriptu skini negde sa neta i instaliraj. Admina nemoj tako da skidas zato sto nece moci da udje na server, nego ga samo obrises iz users.ini. Reklame podesavas u adversm.ini, nez tacno kako se pise al' snaces se . Ovo zadnje ne razumem, moze pisati sa amx_say, ili ako instaliras colochat plugin...

1. guglaj malo naci ces

2. nadji na netu plugin za top15 , rank i rankstats

3. to ti se zove motd odes u valve / cstrike nadjes motd izmjenis napises svoj text

4. nepostoji to

5. odes u addons / amxmodx / configs / user otvoris sa notepad i izbrises tog admina kojem hoces da oduzmes

6. to ti se zove advertisements nadji na netu i skini i ubacis u addons / amxmodx / configs

7. ides say @r npr za crvena slova g za zelena b za plava
say@r Text i ispise ti se crvenim slovima eto GL
hvala vam svima na odgovorima....aaaa znate li mozda kako da umjesto da se jedna runda igra na 5minuta da se zapravo igra npr; 10 rundi a jedna runda da traje dok svi CT ne umru..a ak se TT ode kill ili retry da se automatski restartuje i ide next round

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.