Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

facebbok problem!

83 pregleda · 5 odgovora · otvorena 31.07.2010. u 14:12

Eo pod broj jedan da OBECAM da vise ni u ludilu necu postaviti ovakuu temu ,ne bih je ni postavio momci da me tuga nije natjerala .. Sinoc prokockam od rodjaka 5M i sad me pegla ,nadji mi ,nadji .... Eo dajem 900boba i 10km kredita ko ima prvi sad odmah .. vetrox halali brate od mene vise ovu temu neces nikad vise vidjeti . tuga me natjerala da je postavim ,neam kome da se obratim vise :S
edevil je napisao/la:
jarane dam ti ja 150k za 60 bodova
pa nece sada skupljati od svakoga po 150k razmisljaj malo..
Pitat ću ja koga od jarana ima li
ne vjerujem da iko od njih ima vise od 2m
I zbog virtuelnih čipova rođaku ćeš na šake? O je**m te svijete, otiš'o si u ku**c.
Nazovi ga, objasni kako stoje stvari. On je veći paćenik što te pegla radi toga. Nećete valjda radi je****h čipova zamrziti. A tih 10 KM otiđite negdje i popijte k'o ljudi!

Ne bi me čudilo da pročitam negdje da su se potezali pištolji i noževi na braću radi čipova. Sve je to kume jadno. Sve. Ukinuo bih ja taj fb i taj poker, nikakve vajde od njega!
MorgaN je napisao/la:
I zbog virtuelnih čipova rođaku ćeš na šake? O je**m te svijete, otiš'o si u ku**c.
Nazovi ga, objasni kako stoje stvari. On je veći paćenik što te pegla radi toga. Nećete valjda radi je****h čipova zamrziti. A tih 10 KM otiđite negdje i popijte k'o ljudi!

Ne bi me čudilo da pročitam negdje da su se potezali pištolji i noževi na braću radi čipova. Sve je to kume jadno. Sve. Ukinuo bih ja taj fb i taj poker, nikakve vajde od njega!
Nije to u pitanju kume , u pitanju je povjerenje ! Mogu ga pojesti ali nije to fazon ,oce da place , 2 mjeseca za 5M igrao i ja konj prokockam .. Nije meni do 10km ili 900 boba HALAL BRATE !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.