Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kako saznat neciju IP adresu

135 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.07.2010. u 15:25

e ovako , jedan je debil dodo prijateljicu na fb i sada joj nesto vamo tamo prijeti , ocito je neki balavac -.-' al treba mi samo kako da saznam IP adresu , i po mogucnosti mjesto odakle je ?
buraz nemoguce preko facebooka ;) preko msna da i nekako ali i to je tesko jer ti niko nece ovako samo reci to i to uradi ;) dat cu ti jedna link od jednog foruma pa tampo postavi temu,zamoli ljude,objasni im i ljudi ce ti pomoci koliko toliko.kako ja znam najlakse je da ga add na msn i onda najlakse uhvatis ip adresu i onda neka ti daju neki ip finder da nadjes lokaciju ;)
Kod e-maila imas e-mail header i u njemu negdje napisano s kojeg je IP-a poslan e-mail, pa pokusaj da ga navuces sa meilom, neznam da li jos ova opcija radi.
+ ako ima printer i saznas ip lako je upasti preko sharinga
Ima moj otac isti problem :D Nije da mu neko prijeti vec je neko napravio profil na njegovo ime :S Evo sad psuje facebook cijeli dan :D
Sisonja je napisao/la:
Ima moj otac isti problem Nije da mu neko prijeti vec je neko napravio profil na njegovo ime :S Evo sad psuje facebook cijeli dan
da , ovaj je napravio fb ime od prijatelja mi jednog , i sad mi prijateljica rekla taj i taj mi prijeti , ja sam mislio da je on , ali ispostavilo se da nije , jer neki hajvan nezna ni padeze ondje dodje psuje , svasta prijeti -.-'
SKULL_N1 je napisao/la:
hmmm.oces da ga ja dodam pa da popricam snjim?
ti si primio batina , ne vrijediš više ...
hayley je napisao/la:
da , ovaj je napravio fb ime od prijatelja mi jednog , i sad mi prijateljica rekla taj i taj mi prijeti , ja sam mislio da je on , ali ispostavilo se da nije , jer neki hajvan nezna ni padeze ondje dodje psuje , svasta prijeti -.-'
Jedno je sigurno, facebook nikom, osim pravnom licu, nece dati osobne podatke nekog drugog korisnika ^^
hayley je napisao/la:
jadna ona
hayley je napisao/la:
Add to block list?

Ne može je vidjeti na searchu na FB-u, a kamoli slati PM-ove.
riSk je napisao/la:
Add to block list?

Ne može je vidjeti na searchu na FB-u, a kamoli slati PM-ove.
Komentar treba dobiti aplauz
(Y) ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.