e ovako , jedan je debil dodo prijateljicu na fb i sada joj nesto vamo tamo prijeti , ocito je neki balavac -.-' al treba mi samo kako da saznam IP adresu , i po mogucnosti mjesto odakle je ?
Diskusija
U kanti
Kako saznat neciju IP adresu
135 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.07.2010. u 15:25
hmmm.oces da ga ja dodam pa da popricam snjim?
buraz nemoguce preko facebooka
preko msna da i nekako ali i to je tesko jer ti niko nece ovako samo reci to i to uradi
dat cu ti jedna link od jednog foruma pa tampo postavi temu,zamoli ljude,objasni im i ljudi ce ti pomoci koliko toliko.kako ja znam najlakse je da ga add na msn i onda najlakse uhvatis ip adresu i onda neka ti daju neki ip finder da nadjes lokaciju
preko msna da i nekako ali i to je tesko jer ti niko nece ovako samo reci to i to uradi
dat cu ti jedna link od jednog foruma pa tampo postavi temu,zamoli ljude,objasni im i ljudi ce ti pomoci koliko toliko.kako ja znam najlakse je da ga add na msn i onda najlakse uhvatis ip adresu i onda neka ti daju neki ip finder da nadjes lokaciju
Kod e-maila imas e-mail header i u njemu negdje napisano s kojeg je IP-a poslan e-mail, pa pokusaj da ga navuces sa meilom, neznam da li jos ova opcija radi.
+ ako ima printer i saznas ip lako je upasti preko sharinga
+ ako ima printer i saznas ip lako je upasti preko sharinga
Ima moj otac isti problem
Nije da mu neko prijeti vec je neko napravio profil na njegovo ime
Evo sad psuje facebook cijeli dan
Nije da mu neko prijeti vec je neko napravio profil na njegovo ime
Evo sad psuje facebook cijeli dan
Sisonja je napisao/la:
Ima moj otac isti problem
Nije da mu neko prijeti vec je neko napravio profil na njegovo ime :S Evo sad psuje facebook cijeli dan
Nije da mu neko prijeti vec je neko napravio profil na njegovo ime :S Evo sad psuje facebook cijeli dan
SKULL_N1 je napisao/la:
hmmm.oces da ga ja dodam pa da popricam snjim?
hayley je napisao/la:
da , ovaj je napravio fb ime od prijatelja mi jednog , i sad mi prijateljica rekla taj i taj mi prijeti , ja sam mislio da je on , ali ispostavilo se da nije , jer neki hajvan nezna ni padeze ondje dodje psuje , svasta prijeti -.-'
hayley je napisao/la:
da , ovaj je napravio fb ime od prijatelja mi jednog , i sad mi prijateljica rekla taj i taj mi prijeti , ja sam mislio da je on , ali ispostavilo se da nije , jer neki hajvan nezna ni padeze ondje dodje psuje , svasta prijeti -.-'
hayley je napisao/la:
Ne može je vidjeti na searchu na FB-u, a kamoli slati PM-ove.
riSk je napisao/la:
Add to block list?
(Y)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.