Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Žalba na ban

156 pregleda · 14 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 21:42

"Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo"

www.gamers.ba/profil/harees

banovan sam ovdje jer sam opsovo republiku srpsku ?
ovo je žalba glavama gamers.ba sajta da vide kome daju modove i ostala sra*a (da izvinete, iako je cenzura)

ALL HAIL PITA

želim unban ! (ovo zadnje sam tako graciozno napisao, za nepovjerovati)

iii još nešto, pošto sam onako od srca od(šta dalje?) gamers.ba, moja posljednja želja je da na ovu temo odgovore glavonje (nije namjera da uvrijedim, ti kako hoćeš) i da je stavite ako ima mjesta u ove dole kofole bitne teme, jer je svaki pojedinac bitan za opstanak i napredak sajta

i ove dole bolide što spamaju pogotovo ovaj rexon ima preko 2.5 miliona tema, a ti elow, ti si mi poznat pravo, čujemo se :*

još jedna želja ako je neko dobre volje da ošamari ove bolide što će reći da veze nemam sa sobom jer sam mahinalno napiso napiso, i riječ "tema" mi nije u akuzativu kako treba biti

ALL HAIL PITA
Želio bih i ja da igram ko walle pa se ne kurčim.
I ti sa tu vrijedjas admine i global-e da su "glavonje",itd..i kazes opsovao si i tebi to nije cudno a neces dobiti unban kad govoris svasta adminima.
first; ružan si !

second; multiacc!

gotlust je napisao/la:
first; ružan si !

second; multiacc!

:D
vidimo se na bihnetu unterallesKind 9-)
Imas dole pri dnu stranice opciju kontaktiraj nas, pa se im se zali...

Ocijenjujes druge i nesto pametujes, a pojma nemas kakav si ti sam, pogledaj se malo razmisli sta si uradio sta radis i da li uopce zasluzujes ikakvo pravo-.-'
Svaka vrsta psovanja, bez obzira na vrstu psovke, njenu namjenu i osobu kojoj je upućena, kažnjava se opomenama, gagom ili banom (u zavisnosti od toga kako admin/ gmod procijeni situaciju).
Bojan te banovo sta sujes kloce jedan i onda se zalis -.-
reLo je napisao/la:
Svaka vrsta psovanja, bez obzira na vrstu psovke, njenu namjenu i osobu kojoj je upućena, kažnjava se opomenama, gagom ili banom (u zavisnosti od toga kako admin/ gmod procijeni situaciju).
ti si vidiš stariji, ovo gore neću da citiram,.

završio si 3. školu naše lijepe države (ako je gimnazija)
a ako je već medicinska onda imaš školu koja posjeduje treće profesore po profesionalnosti bosni, lončarka, mrs. hajra, drmićka ?

pročitaj temu detaljno, pogledaj na koliko dana je ban
ko zna možda si i ti zreo kao i ovi goređ

edit: ovaj gore masiv, kaže vetroks da me nije banovo, mora se ljudima ukazati povjerenje što jes jes

a ako ispadne da me je on banovo on je šupak da je osnivač gejmersa a ne gmod
- Jedini ko te mogao banovati , u ovom trenutku je Bojan . I ako misliš da je bezveze , vrijeđaš zemlju u kojoj se on rodio .
Ko te ne bi banovo .
NemoN je napisao/la:
- Jedini ko te mogao banovati , u ovom trenutku je Bojan . I ako misliš da je bezveze , vrijeđaš zemlju u kojoj se on rodio .
Ko te ne bi banovo ??? :-[ .
haha, republika srpska nije zemlja ? ili možda jest
amiNaaa je napisao/la:
ti si vidiš stariji, ovo gore neću da citiram,.

završio si 3. školu naše lijepe države (ako je gimnazija)
a ako je već medicinska onda imaš školu koja posjeduje treće profesore po profesionalnosti bosni, lončarka, mrs. hajra, drmićka ?

pročitaj temu detaljno, pogledaj na koliko dana je ban
ko zna možda si i ti zreo kao i ovi goređ

edit: ovaj gore masiv, kaže vetroks da me nije banovo, mora se ljudima ukazati povjerenje što jes jes

a ako ispadne da me je on banovo on je šupak da je osnivač gejmersa a ne gmod
Završio sam medicinsku i sva sreća pa mi Drmićka nije predavala

Koliko sam upoznat sa banovima, ne postoji ban duži od mjesec dana osim ako ti ga dadne administrator iz baze (čitaj riddle, ash, bU).

Vidim da je zadnji login prije 34 dana, pa ne kontam kako to. Jesi se probao ulogovati?

EDIT: Izgleda da neki žive na planeti na kojoj se nalazi zemlja pod imenom Republika Srpska.
amiNaaa je napisao/la:
haha, republika srpska nije zemlja ? ili možda jest
- Nije zemlja , ali jeste entitet . Opet rođen je tamo a i što kaze reLo svaka psovka , na bilo kojoj bazi je ban . Pa ti pričaj šta hoćeš
http://www.gamers.ba/galerija/46151/18593

Lazes, liku si opsovo clana porodice ako bolje procitas recenicu i skontas objekat. Pa sad u temi navodis objekat koji nije uopste bio dotaknut u psovki, al izgleda ni sam ne kontas sta si napiso. Plus sad vrjedjas nadlezne, prijetis memberima i jos pravis multi-acc za ovu glupu temu sto si digo.

Na osnovu toga treba li bi ti utrostrucit ban, a dobro si i ovako proso.
NemoN je napisao/la:
- Nije zemlja , ali jeste entitet . Opet rođen je tamo a i što kaze reLo svaka psovka , na bilo kojoj bazi je ban . Pa ti pričaj šta hoćeš
"vrijeđaš zemlju u kojoj se on rodio ."
citat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.