Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota 6.68

184 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 19:10

Etoga izasla nova dota novi heroji 4 itemi novi ja msm 2 nova itema updateovani i stari heroji komentirajte malo 

ii ako neko oce sad da odigramo malo da testamo bih dota room malo da ozivimo nek se javi prvi 9 (napisite nikove na gareni )pa eto ako oce neko ako nece nista onda 

http://www.getdota.com

playdota.com

za vise informacija...

http://www.playdota.com/changelogs/6.68

komentarisiteee 
Objavljena je i vijest.

Neka teme. Vezana je za gaming. Čisto sumnjam da će se na vijesti roditi neka rasprava oko toga, a imamo dosta ljubitelja DotA-e. =)
helikopter sabija :D
Dosta vremena je trebalo da izadje nova Dota... ali isplati se... ima malo bugova al nvm... btw mapa je dobra 8-)
ultranumb je napisao/la:
Objavljena je i vijest.

Neka teme. Vezana je za gaming. Čisto sumnjam da će se na vijesti roditi neka rasprava oko toga, a imamo dosta ljubitelja DotA-e. =)
Hahahahahaha koja vijest !!! Onaj tko je ovo prihvatio je tolika ovca. Pa ni naziv igre nije pravilan. 

j0ker je napisao/la:
Hahahahahaha koja vijest !!! Onaj tko je ovo prihvatio je tolika ovca. Pa ni naziv igre nije pravilan. 

Izmjenio sam naslov. Al' neće nekad editor da reaguje. Jednu vijest u prosjeku treba editovati 40 puta da bi prihvatilo sve. Evo sad čudo prihvati edit iz prve.
Odigrao sam par pubove i mogu ti reci da su novi heroji jako slatki. ^.^

Btw. ja sam kontao da pitam za kakav dotA mix ovih dana, ako ne 5v5 barem 3v3 da neko hosta (ja ne mogu). Pa ako ste za to javite.

Oprobao sam samo Gyrocopter i Wisp, gyro razbija jer volim agility, ali wispm ne znam igrati sa strenght
fail su svi ...
Gonll je extra heroj.
Wisp je super u organizovanom teamu kao neki supporter za DPS heroje.
Roflcopter je rofl. Nista posebno.
Trall je ono bas sjeban model. Tema i model ne idu zajedno nikako, ali moze biti koristan sa nekim odredjenim herojima.
Dark Seer (Vacuum), Trall (Kinetic Field), Nevermore (Ulti). Reap.

Ocekivao sam vise kvalitetnih izmjena. A pubovi su toliko sjebani sada sa novim herojima. Udjes u igru, 4 idioa u tvom teamu nisu ni procitali changelog i odmah uzimaju nove heroje. Livaju nakon 10 minuta. 
Philosopher je napisao/la:
Gonll je extra heroj.
Wisp je super u organizovanom teamu kao neki supporter za DPS heroje.
Roflcopter je rofl. Nista posebno.
Trall je ono bas sjeban model. Tema i model ne idu zajedno nikako, ali moze biti koristan sa nekim odredjenim herojima.
Dark Seer (Vacuum), Trall (Kinetic Field), Nevermore (Ulti). Reap.

Ocekivao sam vise kvalitetnih izmjena. A pubovi su toliko sjebani sada sa novim herojima. Udjes u igru, 4 idioa u tvom teamu nisu ni procitali changelog i odmah uzimaju nove heroje. Livaju nakon 10 minuta. 
Dogodilo se isto meni, tipovi ne znaju igrati sa agility herojem i uzmu gyrocopter. 
Mnogo jaki heroji ... Thrall je prejak, ima extra magije... Wispa je preglupo napravljena jer joj je ulty IMBA ... Onaj vuk onako, dok je helic preglup ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.