Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BeterZ - online kladionica

97 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 18:55

Pozdrav ljudi,

Želim da vam predstavim jednu online kladionicu.Naravno to nije tipična kladionica tipa b-win,bet-at-home i slično.

O čemu se zapravo radi?

Nakon registracije,koja se završi u dva koraka,dobijete 10.000 početnog kapitala.
Svakako radi se o virtuelnom novcu koji koristite za igranje.
Cilj u igri je naravno osvojiti što više virtuelnog novca prognoziranjem raznih parova (fudbal,košarka,tenis...).

Zarađeni kapital se mjenja za stvarne nagrade,a one su različite,od PS3,do drsova fudbalskih i NHL timova.

Npr.Za PS3 se mora skupiti 8.500.000 (jeste puno,ali nije nemoguće).

Pošto znam da ovdje dosta ljudi voli sport i kladionicu ,pa probajte,ne gubite ništa,a možete dobiti dosta.
:D

Link: Beterz
Isfuralo. Te nagrade ne salju svim zemljama i umjesto njih ti mozda dadnu Amazon bonove i to ne u vrijednosti nagrade koju si trebo osvojit.
codex je napisao/la:
Isfuralo. Te nagrade ne salju svim zemljama i umjesto njih ti mozda dadnu Amazon bonove i to ne u vrijednosti nagrade koju si trebo osvojit.
Da, ne šalju se svima. Znam jer mi je prijatelj treb'o nešto dobit, dobio samo amazon bon u vrijednosti 20$, a to što je trebao dobiti vrijedilo je 100tinjak.
g0ran je napisao/la:
Da, ne šalju se svima. Znam jer mi je prijatelj treb'o nešto dobit, dobio samo amazon bon u vrijednosti 20$, a to što je trebao dobiti vrijedilo je 100tinjak.
Ma ima ih nisu nista dobili, po forumu tonu zalbi itd. Gubljenje vremena.
Prijavis se da si iz Bugarske, i npr. treba da dobijes PS3, odes u glavni grad Bugarske po PS3 ... isplati se :D
SteffOG je napisao/la:
Prijavis se da si iz Bugarske, i npr. treba da dobijes PS3, odes u glavni grad Bugarske po PS3 ... isplati se
A zaboravio si na IP adresu?! Oni aktivno fataju multi akauntashe tako da im je najmanji problem provjerit preko IP adrese odakle si.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.