Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pitanje ?!?!

101 pregled · 17 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 14:36

Zasto svi skidaju sa free zone... jel manje limita skine ili sta vec??

A PITANJE TEBI : ZASTO FINO NE POSTAVIS PRAVI PUNI NAZIV TEME VEC POSTAVLJAS NEIDENTIFICIRANI NAZIV "PITANJE?!?!?!!!???!?!!?" PA SVI MORAMO RAZMISLJATI KAKVO LI JE TO PITANJE, DA NIJE SLUCAJNO ZASTO JE KOKA PRESLA ULICU A ZASTO ZELENE SAHARSKE PUSTINJE

obrises li ovo - ban.
kada skidas sa free zone nista ti limita ne skine!
Freezona.

Sama ti rijec kaze , Besplatna Zona.

Tu nemas limita , skidaj.
Zero10 je napisao/la:
kada skidas sa free zone nista ti limita ne skine! :):)
ozb?? nisam to znao... Hvala na pomoci... i jos jedno pitanje koliko ce mi skinut limita (i da li ce skinut) ako budem skidao WoW od 14 GB??
WaXoN je napisao/la:
ozb?? nisam to znao... Hvala na pomoci... i jos jedno pitanje koliko ce mi skinut limita (i da li ce skinut) ako budem skidao WoW od 14 GB??
Jesi ti glup , ili šta ?

Ne skida ti ništa !
WaXoN je napisao/la:
nece nista skinuti!
Pa "freezona", znaci skidas sa nje i ne trosis limit uopste, ali moras se connect na frezonu.
browNe je napisao/la:
Pa "freezona", znaci skidas sa nje i ne trosis limit uopste, ali moras se connect na frezonu.
Ej moze li mi iko objasniti kako se konektovati na freezonu, imam već neko vrijeme problema u vezi sa njom?
Unaprijed zahvalan, dacu i bodove nije problem
Biggie_PK je napisao/la:
Ej moze li mi iko objasniti kako se konektovati na freezonu, imam već neko vrijeme problema u vezi sa njom? :)
Unaprijed zahvalan, dacu i bodove nije problem :D
Jesil je ikad koristio ?
Amarhz je napisao/la:
Jesil je ikad koristio ?
Ne, raido sam sve po upstvima na bhtelecovom homepageu, ali jednostavno neće, en znam do čega je ...
Biggie_PK je napisao/la:
Ej moze li mi iko objasniti kako se konektovati na freezonu, imam već neko vrijeme problema u vezi sa njom?
Unaprijed zahvalan, dacu i bodove nije problem
Koja konekcija je u pitanju? Kod adsla je kucas [email uklonjen] ili @bih.net.ba probaj oba nacina, jer se ne sjecam bas najbolje. I skini onaj bihnet komunikator.
browNe je napisao/la:
Koja konekcija je u pitanju? Kod adsla je kucas [email uklonjen] ili @bih.net.ba probaj oba nacina, jer se ne sjecam bas najbolje. I skini onaj bihnet komunikator.
Znam, nisam ni ja odavno pokušavao jer sam odustao, (BHTelecom je u pitanju), ali pokušavam sam sve načine, kucao samo username, onda i ta dva, skidao sam one pdf dokumente. Ako je neko zainteresovan neka se javi na PM, dacu i bodeva
ako ti je bezicni net samo se diskonektuj s neta i ides na stranicu freezone.P.S. ako se ne diskonektujes skinut ce ti limit
hahahaha " kad skidas s fz jel manje limita uzima ili ? " hAHAHHAHAHHA omg !
Biggie_PK je napisao/la:
Znam, nisam ni ja odavno pokušavao jer sam odustao, (BHTelecom je u pitanju), ali pokušavam sam sve načine, kucao samo username, onda i ta dva, skidao sam one pdf dokumente. Ako je neko zainteresovan neka se javi na PM, dacu i bodeva
Ajde probaj skinut bihnet komunikator i instaliraj ga i kada ga pokrenes ima da kliknes hoces li freezonu ili obicno. Samo kliknes na fz i prebaci te, valjda bi trebalo raditi. Meni barem radi tako. I kreiraj novu konekciju samo za fz.
Ukucaj u google to pitanje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.