Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 7 Sound Card Drivers

84 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.07.2010. u 19:40

Evo instalirao sedmicu i sve fino radi samo problem sto neradi zvuk.Namjerno sam pokreno onaj Can You Run It skener za jednu igru kaze da imam ovu zvucnu:
USB Audio Device
A prije mi bilo neka SoundMax HD Audio 1 tak' nes!
Pa evo ko mi dadne velika mu hvala! btw. Win7 Ultimate x86
google.ba - SoundMax HD Audio - 1 rezultat:

http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/OTHER-SOUNDCARDS/Analog-Devices-SoundMAX-HD-Audio-Driver-610016030.shtml

Pise za vistu, svaki vista-in driver je kompatibilan sa w7
Brate Automatic update ukljuci i samo ce i meni je tako .
Koji ste vi idoli ...neznate ništa sa sedmicom ....to nije sistem kao XP da moraš sve manuelno podešavat , upravo suprotno bitno je da je redovan update .... i kad redovno radiš update .... windows ti sam detektuje i rješi problem .... vrlo jednostavno .... Tebi ne zamjerim jer si je tek instal .... al' ima idola ....
Da ne dizem novu temu , znaci vako izgubio sam cd-ove od maticne i graficke a zelio bi instalirati win7 , eh sad cuo sam za taj update sto ti sam drivere sve skine , dali to radi ili ?
welahavle je napisao/la:
Da ne dizem novu temu , znaci vako izgubio sam cd-ove od maticne i graficke a zelio bi instalirati win7 , eh sad cuo sam za taj update sto ti sam drivere sve skine , dali to radi ili ?
Kad instaliraš operativni sistem, uključi update i dobit češ sve drivere, osim drivera za grafiku.

Gore je momak sve objasnio nekonam šta ti nije jasno.Ili jednostavno ovo nije za tebe
skile je napisao/la:
Kad instaliraš operativni sistem, uključi update i dobit češ sve drivere, osim drivera za grafiku.

Gore je momak sve objasnio nekonam šta ti nije jasno.Ili jednostavno ovo nije za tebe
Svatio sam ja , samo sam htjeo biti siguran

hvala cao.
vidis koje ti je marke racunar,koje je marke maticna,odes na njihovu oficijalnu stranicu,nadjes svoj komp i imas sve drajvere tu ;) easy ;)
skile je napisao/la:
google.ba - SoundMax HD Audio - 1 rezultat:

http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/OTHER-SOUNDCARDS/Analog-Devices-SoundMAX-HD-Audio-Driver-610016030.shtml

Pise za vistu, svaki vista-in driver je kompatibilan sa w7
Svaka cast ! brate proradio hvala ti ako neki mod ovo vidi aplauz odma!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.