Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

navigacija hitno

118 pregleda · 4 odgovora · otvorena 26.07.2010. u 14:57

e pozz raja evo treba mi usluga od vas kupio sam auto passat karavan (Godina proizvodnje: 2002 ) godište i dosla mi je ugradjena navigacija (proizvodjac Blaupunkt) u njemu ali na zalost u njoj nema karata BiH. Koliko sam razumio da trebam da skinem sa neta tu kartu BiH i sprzim na CD (u navigacionom sistemu ima prostor da se stavi cd) ali ne mogu nikako da nadjem ako neko zna gdje da skinem nek pise bice nagrada... molim vas pozurite jer sutra idem na put
" karte BiH,Hrvatske,Srbije pod jednim nazivom- Adria Route. Dakle to trazit trebas." c/p

A to je warez tako da po tim forumima moras trazit..jer je zabranjeno ovde postat.
neznam kako je u pasata ali u audija znam kako to ide
a to je vjerojatno isto

moras imat orginal CD , ne sprzen ... moraju tamo biti neki podaci koje audi kao firma pravi (u tvom slucaju VW valjda) i taj dio nemozes naci na internetu
na CD-u koji dobijes je samo EU

a da kupis CD je veoma skupo da se i ne isplati
prije godinu dana sam cuo da kosta 400€ :S
a to se nikako neisplati kupovat

sad neznam kakvo je u VW ... ali VW i AUDI ...to je sve skoro isto
(partneri su)

ako je isti slucaj kao u audija najvise ti se isplati kupit GARMIN navigaciju (poseban uredjaj na dodir - kao mobitel )
a Garmin navigacija je oko 200-250 KM pa nadalje ako os malo veci ekran i sl. (sa ovom adrija rutom - mape [bih , hrvatska , madjarska, slovenija , crna gora , albanija , srbija ] )

warez zabranjen -za ubuduce :/
synL je napisao/la:
" karte BiH,Hrvatske,Srbije pod jednim nazivom- Adria Route. Dakle to trazit trebas." c/p

A to je warez tako da po tim forumima moras trazit..jer je zabranjeno ovde postat.
Adria Route moze pokrenuti samo Garmin i iGo navigacija, nazalost :|

*Tema
Na pik.ba sam vidio da je neko prodavao te cd-ove.
Trazio, ne mogu da nadjem :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.