Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Yu Ma Tu

176 pregleda · 3 odgovora · otvorena 25.07.2010. u 23:03

Riječ je o digitalnom resiveru brenda Yu-Ma-Tu serije PLUS .
Znači trebaju mi kodovi za resiver, po mogucnosti legalno (tj. po zakonu), ali postoji tu jedna caka. Prijatelj pošalje poruke na odredjen broj, i automatski mu posalje te kodove koji koštaju 1.50KM ali za taj THOR_2 kanal sta vec, a u mene je astra (premiere, SCI-FI, Crimi i ostalo.....). Mene sada zanima imali takav broj za Astra kanal (satelit). Ili ako imate volje da potrazite netom za te kodove tj. da mi dadnete tu odredjenu stranicu, a zauzvrat dobijate premium.

NAPOMINJEM:
Premium nemogu odma urucit, ali sutra da !
cekaj jaimam yumatu iq+.jel tebi treba kljuc da gledas kanale ili da dodjes do dijela gdje se unose?

EDIT: zaboravio sam napomenuti da je Astra kanal koji mozes samo piratski gledati,ali na nasim prostorima jos niko nije probio astru.Mozda da se direktno obratis onome ko hosta Astru na tim frekfencijama da ti posalje kljuceve.
ipak GL.
btw. reci prijatelju da ne daje kao budala 1,5 km za thor kad to ima na ovoj stranici www.satelitba.com besplatno. i nema nikakve razlike izmedju legalnog(preko poruke) i ovog sa foruma jer i ti sa poruke dobiju nelegalne :)
pozz
Druze, bavim se satelitskom od nedavno, al mislim da imam neko znanje :)

Sto se tice yu ma tu-a da uneses kljuceve ukucaj 9339 (kao kanal) i pojavit ce ti se mjesto gdje ces unosit kljuceve....

Ali sto se tice kljuceva, TESKO da ces naci jos nesto sto je gledljivo s kljucevima...

Kljuceve za digi mozes naci na www.satelitba.com, na pocetnoj stranici.
Listu sta radi mozes naci ovdje: http://www.novisf.com/wbb3/digitalna-televizija/digitalne-platforme-i-kanali-iz-ex-yu-zemalja/digi-tv/p881148-pocinje-n2-off/#post881148

S yumatu recimo ide CS (CardSharing), i ja se time bavim trenutno, a za detaljnije informacije na PP...

Nadam se da sam pomogao :)
Prvo da se zahvalim na pomoci .
@salih,
znam ukucat kljuceve nije u tom problem, vec mi trebaju ti kljucevi da ukucam. U mene MX+ serija.
@iznad,
Nerazumijem se u taj CS sta vec, ajd objasnjenje ako moze na PP.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.