Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Counter-Strike OpenGL

105 pregleda · 13 odgovora · otvorena 25.07.2010. u 10:40

Eh raja bio mi je komp na servisu tj. obarao sistem i dizao sad je sve drukcije znaci ali skinuo sam steam i install cs usao Stavio 32 bita i Open GL nekoliko puta sam pokusavao ali nece izadje iz igrice i ovo pokaze :

The Specified video mode is not supported.
The game will now run in software mode.

Uslikao bih ali nece nesto da uploada.
Nesto te oko graficke zeza , aj vako izbrisi te drajvere i skini nove i probaj
Update postojece drivere od graficke i moci ce, ako neznas da nadjes ostavi tip graficke i dobit ces drivere..
~ Drivere za graficku instaliraj , ako nema download
~ Pucaj
skin i nove drajvere za graficku kada sniken izbrisi strane pa rr pc ako moras pa install nove :) i poslje ako ti je win 7 desni klik na ikonu od cs i compability i stavi xp sp2
Install driver od graficke to je i mene zezalo brate :D:)
Nmg da vjerujem svima nemože neshto opel gl a imaju komp "zvijer",a meni komp kanta pa mi može open gl,a još nikad nisam instaliro te drivere za grafičku.
druveri od graficke 100000% i ja sam imo isti problem ;) al dok nisam skonto u cemu je fora igro sam 3D3 i skoro isto :D
I meni se isto desi samo kliknem OK i udje samo u cs ali rezolucija bude 640x480 i samo promjenim rezoluciju na odgovarajucu (1024x768).
Najbolje da instaliras drivere od grafe sa cd-a, znaci default drivere. Ove ko novije sa neta tesko da ce ti uspjet, i ja sam tako updateovo nove drivere nekakve omega za ati, ne mozes nidje uc, znaci samo default sa cd-a.
Zhak je napisao/la:
Nmg da vjerujem svima nemože neshto opel gl a imaju komp "zvijer",a meni komp kanta pa mi može open gl,a još nikad nisam instaliro te drivere za grafičku.;D;D
HHAHAH ISTI SLUCAJ
moram mu ulje promjenit xD
Dobro je***u sunce oce li sad svaki sledeci odgovor biti " Skini drivere " , jeste li vi normalni ?!

Post dobio aplauz od ultranumb

s0koom4 je napisao/la:
HHAHAH ISTI SLUCAJ
moram mu ulje promjenit xD
Hahah moj propo ko žeton,nisam mjenjo ulje pihhh.haha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.