Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

wireless

108 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.07.2010. u 01:05

Imam problem oko wirelessa nece da mi radi :( probo sam obarati sistem i radi par dana i posle opet nece ono gdje se pali non stop svjetli narandzasto iako ja njega upalim uvjek isto :( pa ako neko zna nek mi pomogne dobi ce ove bodove jel nemam vise :)
mozda je do njih :\ aa ja prije 2 godine kad sam koristio wireles imo sam slican problem,meni je bila problem kartica.....ako znas na koju mislim :D probaj nju da zamjenis i ja msm da ce ti radit normalno....al prvo njih nazovi vidi jel do njih problem,da kasnije nebi dao djaba 30km za karticu ;)
ja se nadam da sam kolko tolko pomogo :D
Cekaj ba, sta nece da radi, gdje lampica, daj malo pojasni

-je li laptop? da (ima ugranjen wlan)/ne
-nije laptop onda je pc
-je li modem ili karta wireless, znaci da li ti je ugradjeno u pc, ili ide preko usb...
-koji program koristis da se kacas na neki signal
-koji Os imas
-koji net imas...

Tak nest
U laptop je ugradjen i on nekad radi nekad neradi xD :D al meni treba da radi ne to imam adsl flet nosio sam na popravak i kazu da je crko al on proradi :/ kaze on moze njega probati da popravi iz biosa al mozda crkne laptop pa tako da nisam htjeo
PsychOo je napisao/la:
U laptop je ugradjen i on nekad radi nekad neradi xD :D al meni treba da radi ne to imam adsl flet nosio sam na popravak i kazu da je crko al on proradi :/ kaze on moze njega probati da popravi iz biosa al mozda crkne laptop pa tako da nisam htjeo
jbg ja sam mislio da je desktop racunar :\ u toj situaciji mozes da se popisas na svoj laptop :D najbolje ti je da uzmes kablovki ili adsl :D moj savjet...ja koristim adsl extra brz za moje potrebe al jbg ima samo 8gb limita :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.