Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mozilllllaaa pommooooććć

144 pregleda · 14 odgovora · otvorena 24.07.2010. u 22:48

POzdrav svima. Stavio sam neki veliki program da se skida oko 4,5 GB i otišao negdje. Kada sam se vratio kući vidio sam da je kompijuter restartovan, ko je to uradio ne znam ali u pregledu potrošnje vidio sam da je skinuto oko 4 GB. Ako iko zna kako da vratim skinuto neka pomaže!!!!
Helllppp!!
rječ je o mozilli
Pogledaj u folder gdje ti se spasava Download, ako ima neki partial file ponda je dobro , a ako ne onda ponovo sve ...
G00Gi je napisao/la:
ides u downloads i continue :/
how yes no

ponovo krölju sve.
ma išo sam u mozillu download al ga nema, a nema ga n u continue. Kako glup program što nije ko torrent da oda sprem što je snimio ccc. ako iko nesh zna nek pomaggaa
Možeš continue ako ti se nije ip promjenila
nemoze kratko i jasno, za to ne vrijedi fajlove tolike velicine skidati preko browsera, bittorent majka..
zato skines sebi Opera Internet browser i lako otvoris download i continue ja sam to vise puta uradio :)
Mozilllllaaa pommooooććć

Malo pretjero sa nazivom teme ?
Sta pricate liku gluposti, kad se ne moze.
diinnoo je napisao/la:
ma išo sam u mozillu download al ga nema, a nema ga n u continue. Kako glup program što nije ko torrent da oda sprem što je snimio ccc. ako iko nesh zna nek pomaggaa
Ako nema, jednostavno ne može.

Zato skidaj u Operi. :p kad ti pukne konekcija, il' ti se restartuje računar, odeš tamo fino i klikneš continue. :-]
rodjo nemoj se bzwz patit i slusat gluposti to nemoze ;) zatoskini sebi neki program za torent i miran si ja licno koristim ares i extra je zato skini sebi i miran si ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.