Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Igrice

128 pregleda · 18 odgovora · otvorena 24.07.2010. u 19:51

poz ljudi..treba mi lista nekih dobrih igrica :D

ili vi napishite neke koje mislite da su dobe ili koje ste igrali :D

edit : da mogu online da se igraju :D
evo ti par igrica poredani od najbolje prema manje dobroj (moje misljenje) :
1.wow(world of warcraft)
2.cs (counter strike)
3.COD2 (call of duty)

ima jos dosta online igara al po meni su ove najbolje ;) uzivaj u igranju :)
Kakva ti je konfriguracija racunara , starije igre ili novije . Koji zanr igrica ? ;)
Cs 1.6
call of duty 1,2,3,4,5,6 ( zavisi kakav ti je racunar nezz koja ti je konfa da ti preporucim koji CoD )
cabal online
WoW
trackmania nations forever
trackmania united forever
CS 1.6
cabal online
Flatout
Juice
NFS
DOwnLas je napisao/la:
Kakva ti je konfriguracija racunara , starije igre ili novije . Koji zanr igrica ? ;)
novije...sve jedno :P
CoD svi dijelovi,GRID,Football Manager 2010,PES10,Trackmania,CS 1.6,WoW,NFS svi dijelovi itd...
Online igre:
CS 1.6 online
CoD 4 MP
CoD MW 2 MP
CoD 5 MP
Pure online

SP igre:

Sniper Ghost Warior
NFS Shift
NFS MW
Ninja Blade
Prison Break-The Conspiracy
Whelman-Vin diesel
Beatle of Europe
Pes 2010 (sa pachevima 2011)

Naravno ako imas orginal ove SP mozes i njih MP igrat,ali za ove MP znam da imaju pachevi za pirat CD-eove.
1.cs
2.wow lich king
3.wow burning crusade
4.cabal online
imas i jednu nako srednje igrica samo neka se ubija dosada nemoras je download igro sam je ja al dojadi AQ Worlds
Ne bi ti preporucio cs 1.6 i wow, jer to je samo zaraza. A sto se tice nekih novijih igrica :

Prison Break
Flatout 2
Mafia 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Left for Dead 2
James Bond: Quantum of Solace
Amarhz je napisao/la:
Ne bi ti preporucio cs 1.6 i wow, jer to je samo zaraza. A sto se tice nekih novijih igrica :

Prison Break
Flatout 2
Mafia 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Left for Dead 2
James Bond: Quantum of Solace
cuj nebi mu ti preporucio.....cc pa bolan te 2 igre su najbolje online igre koje su ikad napravljene,da nece mozda igrat super mario online a??? ili mozda hugu :S
dex__ je napisao/la:
cuj nebi mu ti preporucio.....cc pa bolan te 2 igre su najbolje online igre koje su ikad napravljene,da nece mozda igrat super mario online a??? ili mozda hugu :S
To sam rekao jer su igrice zarezne. Bolje mu je da ne pocinje igrat, kasnije se kasno kajat. Samo se zapitaj koliko ti vremena prodje igrajuci te igre ?
Amarhz je napisao/la:
To sam rekao jer su igrice zarezne. Bolje mu je da ne pocinje igrat, kasnije se kasno kajat. Samo se zapitaj koliko ti vremena prodje igrajuci te igre ?
ma dajjj svaka igra je zarazna na svoj nacin....a ako neko nemoze da se kontrolise oko obicne igrice kako ce se kotrolisat u buducem zivotu ?? :\
dex__ je napisao/la:
ma dajjj svaka igra je zarazna na svoj nacin....a ako neko nemoze da se kontrolise oko obicne igrice kako ce se kotrolisat u buducem zivotu ?? :\
Necu se raspravljat.
pa i ne treba da se raspravljas lijepo ti kazem to su dvije najpopularnije online igre...a ja kolko sam skonto on i trazi online igre.....
1.World of Warcraft
2.Saints Row 2

pokusaj sa ovim 2 uzivancija bgm...ja igrao po dana nije mi omrzo al na stetu meni nemoze pa sam kod druga raspalio :D
dosadio covjeku :D
nabavi si to i igraj WoW nemoram ni pricat droga ko kokain jedno te isto :D
land of dead
cs
nfs
left 4 dead
cod
driver
san andrseas
dragon ball z

a najaca je pokemoni i digimoni xD
CS 1.6
DotA
Football Manager 2010
Flatout
PES10
CoD ( svi dijelovi )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.