Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

]PRIJEDLOG[ podforum

95 pregleda · 9 odgovora · otvorena 24.07.2010. u 10:03

Pozdrav braćo ' eo o5 ja .

Sada imam prijedlog dao mi ga je frix , tj sa onom temom , Zažto gamers ne bi mogao imati pod forum muzika ?

Jer slabo ko ima da ne voli muziku , svakim danom izadje dosta pjesama i tako toga pa neke diskusije u vezi neke pjesme , jednostavno da proširimo gamers , uredu je to da muzika ne spada pod gamers a ne spada ni boga mi fanart-i ja sam dio fanarta.

pa zato predlažem da se uvede podforum muzika .

Odgovri : DA - RAZLOG NE - RAZLOG

Hvala i pozdrav
Bilo bi veoma dobro ali ima i sada coffe shop tu moze isto da spada muzika,filmovi,itd...
Ti si stvarno lud,kakve veze ima muzika sa GAMINGOM ? Ne spada ni Fan-art? Al fazon je sto je bu ili kemo ili ash il ko vec kreirao taj Fan-art a ne neki obicni MEMBER.

Prije tebe je bilo 1337 prijedloga,znas koji se usvojio?1-2 koji su bili normalni.Uglavnom djaba si temu napisao...od ovog ti nema nista...Cuj muzika...pa ako hoces muziku idi na www.dernek.ba
ReVoLuTiOn je napisao/la:
Bilo bi veoma dobro ali ima i sada coffe shop tu moze isto da spada muzika,filmovi,itd...
Da ' ali je totalno zapostavljena : (

Et nek ima veze s gamingom rukomet :S fudbal :S

@ ko da spada u gaming kako u kontrol panelu podesiti nešta to nije gaming :S gaming je uopšten naziv i spada 90 % gaminga u pod forume ostalo 10 % je stvar membera ovog foruma tj sajta.
Coffe Shop - Sve i svašta nadovezano na ništa

Nije bilo potrebe za ovom temom.

/lock
Nije los predlog, ali nema ko da te podrzi.

Svi nesto pametuju, niko nista korisno da uradi.

Evo ja bi dao bubreg za tebe, bi admina mi.

Vi stvarno ne kontate da je ovo gamers.ba a ne svestomitreba.com.
v3Tr0x je napisao/la:
Vi stvarno ne kontate da je ovo gamers.ba a ne svestomitreba.com.
Ma pusti nakav pačenik.
Logins : 1
Juče se registrovo
Ne.
Zašto? Zato. Skontaj.
nusy97 je napisao/la:
Ma pusti nakav pačenik.
Logins : 1
Juče se registrovo
Ti prekjučer.

Nemoj puno da pametuješ.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.