Hello,Gameri.
Odlucio sam dignuti temu o vicevima
1.vic
Sreli se Mujo i Haso na nebu! Mujo, kako si ti umro? - pita Haso.. Ja se
smrzo a ti? - odgovori Mujo... Ja sam mislio da me moja zena vara. Pa ti
se ja jednog dana na prepad vrnem kuci, i imam sta da vidim, moja zena
gola lezi na krevetu! Pogledam ja u ormar, nista. Ispod kreveta - nista!
... Na balkonu, nista, celu kucu preturim i ne nadjem nista. I tako ti ja
umrem od srece sto me moja zena ne vara.... Ajoj bolan Haso, sto ne
pogleda u zamrzivac?
2.vic
Srela se dva tipa na nebu.- Od čega si ti umro?- Od zime!- A ti?- Od sreće!- Kako to – od sreće?!- Eto, dođem ja kući, zateknem ženu u krevetu i odmah pretražim celu kuću: podrum, tavan, ispod kreveta. Ne nađem nigde nikog i od sreće umrem.- E, idiote, da si pogledao u zamrzivač, danas bismo obojica bili živi
3.vic
Sjedi Mujo u kafani tužan, a pred njim pivo. U to dođe Haso i ugleda pivo i popije ga. Mujo poče da plače, a Haso će:
- "Šta je ba Mujo, šta cviliš zbog jednog piva?"
- "A jest mi danas dan u ku**u, ništa mi ne ide od ruke."
- "Šta je bilo reci mi?"
- "Jutros ulazim u stan, a Fata sa drugim u krevetu. U podne mi javi f...irma da sam dobio otkaz. Fata mi pobjegla sa drugim, svu lovu digla sa banke tako da sam ost`o bez kinte. Došlo mi da se ubijem. Uzmem štrik da se objesim, pukne. Uzmem pištolj da se upucam zaglavi, legnem na tračnice, vlak ost´o negdje zatrpan u snijegu.
Od zadnjih para uzmem otrov i saspem ga u pivo, a ti ga popiješ."
4.vic
U Bibliji pise da je Isus pretvorio vodu u vino. Ali tada je Chuck Norris pretvorio vino u pivu.
Odlucio sam dignuti temu o vicevima
1.vic
Sreli se Mujo i Haso na nebu! Mujo, kako si ti umro? - pita Haso.. Ja se
smrzo a ti? - odgovori Mujo... Ja sam mislio da me moja zena vara. Pa ti
se ja jednog dana na prepad vrnem kuci, i imam sta da vidim, moja zena
gola lezi na krevetu! Pogledam ja u ormar, nista. Ispod kreveta - nista!
... Na balkonu, nista, celu kucu preturim i ne nadjem nista. I tako ti ja
umrem od srece sto me moja zena ne vara.... Ajoj bolan Haso, sto ne
pogleda u zamrzivac?
2.vic
Srela se dva tipa na nebu.- Od čega si ti umro?- Od zime!- A ti?- Od sreće!- Kako to – od sreće?!- Eto, dođem ja kući, zateknem ženu u krevetu i odmah pretražim celu kuću: podrum, tavan, ispod kreveta. Ne nađem nigde nikog i od sreće umrem.- E, idiote, da si pogledao u zamrzivač, danas bismo obojica bili živi
3.vic
Sjedi Mujo u kafani tužan, a pred njim pivo. U to dođe Haso i ugleda pivo i popije ga. Mujo poče da plače, a Haso će:
- "Šta je ba Mujo, šta cviliš zbog jednog piva?"
- "A jest mi danas dan u ku**u, ništa mi ne ide od ruke."
- "Šta je bilo reci mi?"
- "Jutros ulazim u stan, a Fata sa drugim u krevetu. U podne mi javi f...irma da sam dobio otkaz. Fata mi pobjegla sa drugim, svu lovu digla sa banke tako da sam ost`o bez kinte. Došlo mi da se ubijem. Uzmem štrik da se objesim, pukne. Uzmem pištolj da se upucam zaglavi, legnem na tračnice, vlak ost´o negdje zatrpan u snijegu.
Od zadnjih para uzmem otrov i saspem ga u pivo, a ti ga popiješ."
4.vic
U Bibliji pise da je Isus pretvorio vodu u vino. Ali tada je Chuck Norris pretvorio vino u pivu.

(Najdrazi ) !