EE pozz gameri... moze mala pomoc... imam PSP ali je skupo za neku novu ili stariju igricu stalno davati po preko 30KM... znate li nekako kad skinem PSP igru sa neta kako da je sa racunara prebacim na PSP da radi
Diskusija
PSP PITANJE????
71 pregled · 4 odgovora · otvorena 23.07.2010. u 15:36
moras cipovatipsp ja mislim
s interneta mozs samo na psp 3000 ako je chipovan na psp GO ne mozes jer ga jos nitko nije uspio chipovati
ovako....psp se ne chipuje' nego se update" ubaci psp na usb ako naidjes jedan od foldera pod nazivom ISO znaci da je psp hakovan i da moze da emulira igre u ISO formatu mozes naci na netuu hrpu toga pozzzz nadam se da sam pomogao barem malo a ako treba opsirinija pomoc kako hakovat [email uklonjen]
zavisi koji ti je psp
ali ako ti je starija tipa pspa do psp GO
mozes to uraditi samo trebas upgrade Firmware to nadjes na netu i mozes ti uraditi ako se razumijes
ali imas momke koji ti to rade za 20 KM
samo ako ti radis kuci upgrade firmwara treba ti posebna baterija zvana Pandora Baterija (posebna baterija kako bi mogao pristpuiti postavkama pspa ) tolko nadam se da sam bio od pomoci
ali ako ti je starija tipa pspa do psp GO
mozes to uraditi samo trebas upgrade Firmware to nadjes na netu i mozes ti uraditi ako se razumijes
ali imas momke koji ti to rade za 20 KM samo ako ti radis kuci upgrade firmwara treba ti posebna baterija zvana Pandora Baterija (posebna baterija kako bi mogao pristpuiti postavkama pspa ) tolko nadam se da sam bio od pomoci
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.