Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Jel dobar mis?

158 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.07.2010. u 14:41

http://www.acmepro.eu/uploads/photo/0_image_98549_PRObyACME-LaserGamingMouseMA02-03.jpg

Acme pro ma 02 gaming mouse...Ima li neko iskustva sa ovim misem?Kakav je?Posto nije skup(39 KM),a ovako lijepo izgleda...Il da uzmem neki drugi?

Hvala unaprijed... :D
Ne znam, nije mi bas nesto posebno, dodaj jos 30km i kupi MX518 ^_______^
Srednja zalost

nezz sta bi ti reko
mozda bolje skupit jos para pa kupit neki razer ili logitech
sta ja znam
ako si igro na njemu i ako ti lezi u ruci uzmi ga
neznamo mi kakav je tvoj ukus
Nije loš miš. Igrao sam na njemu.Jedan drug iz mahale ga ima.
najjaci mis je intelli 1.1 sto se mene tice, ne bih da komentarisem ovaj mis jer nisam imao iskustva sa njim nikakva
browNe je napisao/la:
Ne znam, nije mi bas nesto posebno, dodaj jos 30km i kupi MX518 ^_______^
Aham,znam za mx518 on je dobar,al nezz imam jarana prodaje G5 za 60KM...Al nezz nisam nikad uzimo te polovne stvari,na ovom Acme misu imam i 12 mjeseci garancije...Razmislit cu Acme il MX518
beris10 je napisao/la:
Aham,znam za mx518 on je dobar,al nezz imam jarana prodaje G5 za 60KM...Al nezz nisam nikad uzimo te polovne stvari,na ovom Acme misu imam i 12 mjeseci garancije...Razmislit cu Acme il MX518
Ma sta imas razmisljat, odma uzmi MX518, ja ga imam 3,5 godine nikakav kvar do sada nisam imao, niti bilo sta. Znaci mis ti je prejak.
browNe je napisao/la:
Ma sta imas razmisljat, odma uzmi MX518, ja ga imam 3,5 godine nikakav kvar do sada nisam imao, niti bilo sta. Znaci mis ti je prejak.
Hvala drug...:)
ovaj mis bolji od mx mrtwih mi .. ima mi ga jaran prejak UZMI GA :P
ne uzimaj ovaj mis qrcu nevalja imam sada 4 misa trebao sam 1 put akda su rekli da cuvam pare da dodam sada sam potrosio ihi vise para uslim mx518 ili deathaddera ili ss kinzu prejaki misevi ali ovaj nevalja vjeruj mi
Qme salmosa 30 km,krait 35,šta će ti to.POzz.Ima i boljih nemoj uzimati,baem je to moje mišljenje.
RazoR_xD je napisao/la:
Qme salmosa 30 km,krait 35,šta će ti to.POzz.Ima i boljih nemoj uzimati,baem je to moje mišljenje.
kakav salmosa mores ga ugurat nekoj u supak nece ga ni osjetit HAHAHAH krait i nekako .....
s0koom4 je napisao/la:
kakav salmosa mores ga ugurat nekoj u supak nece ga ni osjetit HAHAHAH krait i nekako .....
Hhahah štaću ja jA samo kažem šta meni jaran prodaje,mada je meni salmosa bolja od kraita
RazoR_xD je napisao/la:
Hhahah štaću ja jA samo kažem šta meni jaran prodaje,mada je meni salmosa bolja od kraita :D:D:D:D
salmosa mi nekakav velik XD ahaha...
s0koom4 je napisao/la:
salmosa mi nekakav velik XD ahaha...
Jeste al zato ide dobro po podlozi,pls nemoj više citirati,zadnji put kad sam vako pričao sa jaranom dobio sam šamara i šamara,a neću da se to opet ponovi.Poz
beris10 je napisao/la:
Hvala drug...:)
Brate ja ga znas koliko dugo imam prejak svijum fino lezi u ruci i sto je najvaznije dobar materijal ne znoji se ruka :D
Ima sranja ono kao burst ha hu
Bgm uzmi njeg i neku ss qck podlogu u mom slucaju qck+ mym ed.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.