mozel se igrati na serveru koji je na 3.3.3a patchu a ako je u mene 3.3.5?
Diskusija
U kanti
WoW patch
67 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.07.2010. u 11:01
Naravno da NE MOŽE
@Treba ti patch onaj koji taj server na kojem hoćeš igrati zahtijeva.
Npr. Ako Molten zahtijeva 3.3.3a, a ti želiš igrati na njemu morati ćeš imati taj patch.
Npr. Ako Molten zahtijeva 3.3.3a, a ti želiš igrati na njemu morati ćeš imati taj patch.
aQuArIuS_B4_b0j4N je napisao/la:
Naravno da NE MOŽE
chuky je napisao/la:
Kao prvo kaze se NE MOŽE , mi u igraoni imamo patch 3.3.5 , a igramo i nekad na 3.3.3a. Znaci MOŽE
Ne možeš igrati na serveru koji zahtjeva patch 3.3.5, a da ti imas 3.3.3, ili obrnuto, znaći nemoguće!
aQuArIuS_B4_b0j4N je napisao/la:
To što si ti sada rekao je čisto NE MOGUĆE.
Ne možeš igrati na serveru koji zahtjeva patch 3.3.5, a da ti imas 3.3.3, ili obrnuto, znaći nemoguće!
Po nekoj logici ne bi trebalo moci, ali sada je 90% servera na 3.3.3a i 3.3.5 patchu (mislim mozes igrati sa oba patcha).
Npr. WoW Beez je na 3.3.3a sa 3.3.5 patchom, ako me razumijes. Vecinom ti pise 3.3.3a sa 3.3.5 (ako pise ovako onda mozes), a ako ti pise samo 3.3.3a ili samo 3.3.5 onda moras imati taj patch da bi igrao na tom serveru.
Nadam se da si shvatio
Npr. WoW Beez je na 3.3.3a sa 3.3.5 patchom, ako me razumijes. Vecinom ti pise 3.3.3a sa 3.3.5 (ako pise ovako onda mozes), a ako ti pise samo 3.3.3a ili samo 3.3.5 onda moras imati taj patch da bi igrao na tom serveru.
Nadam se da si shvatio
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.