Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

WoW patch

67 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.07.2010. u 11:01

Naravno da NE MOŽE

@Treba ti patch onaj koji taj server na kojem hoćeš igrati zahtijeva.

Npr. Ako Molten zahtijeva 3.3.3a, a ti želiš igrati na njemu morati ćeš imati taj patch.
Pa moze ako ti imash taj patch, nema veze sto imas novije. 

Post dobio šamar od ultranumb

aQuArIuS_B4_b0j4N je napisao/la:
Naravno da NE MOŽE

@Treba ti patch onaj koji taj server na kojem hoćeš igrati zahtijeva.

Npr. Ako Molten zahtijeva 3.3.3a, a ti želiš igrati na njemu morati ćeš imati taj patch.
Kao prvo kaze se NE MOŽE , mi u igraoni imamo patch 3.3.5 , a igramo i nekad na 3.3.3a. Znaci MOŽE
chuky je napisao/la:
Kao prvo kaze se NE MOŽE , mi u igraoni imamo patch 3.3.5 , a igramo i nekad na 3.3.3a. Znaci MOŽE
To što si ti sada rekao je čisto NE MOGUĆE.

Ne možeš igrati na serveru koji zahtjeva patch 3.3.5, a da ti imas 3.3.3, ili obrnuto, znaći nemoguće!
aQuArIuS_B4_b0j4N je napisao/la:
To što si ti sada rekao je čisto NE MOGUĆE.

Ne možeš igrati na serveru koji zahtjeva patch 3.3.5, a da ti imas 3.3.3, ili obrnuto, znaći nemoguće!
Opet greska , ne kaze se NE MOGUĆE nego nemoguce , i ne pricaj gluposti kad ja igram tako 
Po nekoj logici ne bi trebalo moci, ali sada je 90% servera na 3.3.3a i 3.3.5 patchu (mislim mozes igrati sa oba patcha).

Npr. WoW Beez je na 3.3.3a sa 3.3.5 patchom, ako me razumijes. Vecinom ti pise 3.3.3a sa 3.3.5 (ako pise ovako onda mozes), a ako ti pise samo 3.3.3a ili samo 3.3.5 onda moras imati taj patch da bi igrao na tom serveru.

Nadam se da si shvatio 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.