Dobar dan . Nakon sto je INaktive bio ovaj ladder, poceli smo opet igrat' ali, vec su poceli da dobijaju penaltyPoints - e .
Pa ovu temu dizem, kako bi vam objasnio pravila ovog Ladder - a .
Pravila :
- Obavezno imati AEQUITAS, skinite ESL Wire i to je to ;
- Obavezno imati NON Steam Models;
- Imati sve fino podesene rejtove i ostalo u .cfgu [ Da bi vam lakse bilo skinite ESL GUI ( ima vise vrsta ) ] ;
- Obavezno snimati svaki demo match jer u svakom trenutku moze protivnkik trazit' vas demo .;
- Obavezno onaj koji ima server da slika [ Status ( rcon status ), prvi half i drugi half ] ;
- Obavezno nakom matcha upload AEQUITAS [ antiCheat ] ;
- Unijeti pravilno rezultat, prvi half koliko je bilo, drugi half koliko je bilo ;
- Zabranjeno psovati, vrijedjati ili tako nesto na matchu ili na match status - u ;
- Protest mozete pisati, ako je psovao, vrijedjao, izasao prije zavrsetka matcha, nije igrao fer, korisitio cit ili tako nesto, mi vam nismo krivi ako izgubite fer igru ;
- Zabranjeno igrati mape koje nisu za ESL 1ON1 MR 15 . Znaci ne igrati aim_map ili tako nesto . Samo mape koje se igraju 5on5, 4on4, 3on3, 2on2 . ;
- Zabranjeno lazirati rezultat, dogovarat se prijateljem da ti pusti pobjedu ili tako nesto .
- Svako ko je INactive, tacnije ako ne odigra za 7 dana bar jedan match, bit' ce kickan iz Laddera .
Sta uraditi nakon odigranog matcha ?
Onaj ko je imao server, upload :
Svoj Aequitas ;
Rcon Status ;
Half #1 ;
Half # 2 ;
Protivnik samo treba upload :
Svoj Aequitas .
Nakon toga, ako je sve FAIR odigrano, samo potvrdite rezultat, koji cu ja provjerit' dal' je sve ok .
- Znaci ne zanima me ko dobije freeze account ili tako nesto, ako necete postovat' pravila, nemojte ni onda igrati ovaj BA Ladder .
Nadam se da cete ova pravila postovat', ako sam sta zaboravio, neka doda
.
Sve sto vam nije jasno, obratite se meni na PM / GB, takodjer krsenje pravila ima svoje kazne . PenaltyPoints se dijeli za svako kresenje
Od 1 do 10 ako treba PPs.
Takodjer ova pravila vaze i na ostalim Ladderima, ne samo u BiH Ladderima, nego i na ostalima.
Link od laddera : http://www.esl.eu/ba/cs/1on1/ladder .
Kako treba nakon matcha uploadovat file - ove :

Kako ne treba nakon matcha staviit file - ove, znaci ovako ako stavite idu vam PPs kao na slici .

miire
Staff Bosnia & Herzegovina
Pa ovu temu dizem, kako bi vam objasnio pravila ovog Ladder - a .
Pravila :
- Obavezno imati AEQUITAS, skinite ESL Wire i to je to ;
- Obavezno imati NON Steam Models;
- Imati sve fino podesene rejtove i ostalo u .cfgu [ Da bi vam lakse bilo skinite ESL GUI ( ima vise vrsta ) ] ;
- Obavezno snimati svaki demo match jer u svakom trenutku moze protivnkik trazit' vas demo .;
- Obavezno onaj koji ima server da slika [ Status ( rcon status ), prvi half i drugi half ] ;
- Obavezno nakom matcha upload AEQUITAS [ antiCheat ] ;
- Unijeti pravilno rezultat, prvi half koliko je bilo, drugi half koliko je bilo ;
- Zabranjeno psovati, vrijedjati ili tako nesto na matchu ili na match status - u ;
- Protest mozete pisati, ako je psovao, vrijedjao, izasao prije zavrsetka matcha, nije igrao fer, korisitio cit ili tako nesto, mi vam nismo krivi ako izgubite fer igru ;
- Zabranjeno igrati mape koje nisu za ESL 1ON1 MR 15 . Znaci ne igrati aim_map ili tako nesto . Samo mape koje se igraju 5on5, 4on4, 3on3, 2on2 . ;
- Zabranjeno lazirati rezultat, dogovarat se prijateljem da ti pusti pobjedu ili tako nesto .
- Svako ko je INactive, tacnije ako ne odigra za 7 dana bar jedan match, bit' ce kickan iz Laddera .
Sta uraditi nakon odigranog matcha ?
Onaj ko je imao server, upload :
Svoj Aequitas ;
Rcon Status ;
Half #1 ;
Half # 2 ;
Protivnik samo treba upload :
Svoj Aequitas .
Nakon toga, ako je sve FAIR odigrano, samo potvrdite rezultat, koji cu ja provjerit' dal' je sve ok .
- Znaci ne zanima me ko dobije freeze account ili tako nesto, ako necete postovat' pravila, nemojte ni onda igrati ovaj BA Ladder .
Nadam se da cete ova pravila postovat', ako sam sta zaboravio, neka doda
. Sve sto vam nije jasno, obratite se meni na PM / GB, takodjer krsenje pravila ima svoje kazne . PenaltyPoints se dijeli za svako kresenje
Od 1 do 10 ako treba PPs. Takodjer ova pravila vaze i na ostalim Ladderima, ne samo u BiH Ladderima, nego i na ostalima.
Link od laddera : http://www.esl.eu/ba/cs/1on1/ladder .
Kako treba nakon matcha uploadovat file - ove :

Kako ne treba nakon matcha staviit file - ove, znaci ovako ako stavite idu vam PPs kao na slici .

miire
Staff Bosnia & Herzegovina