Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Put u Ameriku

214 pregleda · 18 odgovora · otvorena 18.07.2010. u 21:31

PoZzZzZ raja imam nekoliko pitanja!!

Koliko smije 1 putnik ponijeti cigara u Ameriku ?
A šta se nesmije ponijeti u Ameriku ?

Molim admine da SAMAR [/B]da onom ko spama, a da da [B]APLAUZ onome ko mi pomogne !!!
a sto ce ti cigare,kad mozes i tamo kupit...nema logike

nesmijes nosit: oruzje,mobitel imat ukljucen tokom leta,nosit drogu
zavisi sve kolko vas ide mozes steku cigara ponijeti po osobi ako vas je petero zajedno mozes 5 steka tako je kad prelazis s autom preko granice a s avionom neznam eto ak ides autom :D
Kupis steka i razbacas cigare

Tako je barem moja tetka radila
JaSamKretenLOL je napisao/la:
a sto ce ti cigare,kad mozes i tamo kupit...nema logike

nesmijes nosit: oruzje,mobitel imat ukljucen tokom leta,nosit drogu
zato što su skuplje
i možda dečko oće da zaradi

Post dobio aplauz od ultranumb

LimpeeeX je napisao/la:
zavisi sve kolko vas ide mozes steku cigara ponijeti po osobi ako vas je petero zajedno mozes 5 steka tako je kad prelazis s autom preko granice a s avionom neznam eto ak ides autom :D
jedino ako ce autom preko vode

Sve ti ovisi o covjeka na carini

Ako je dobar pustit ce te s vinom rakijom hranom,, ako je neki peder sve ce ti to uzeti
Daleko je Amerika i sunce sto sjaaaaa.
LimpeeeX je napisao/la:
zavisi sve kolko vas ide mozes steku cigara ponijeti po osobi ako vas je petero zajedno mozes 5 steka tako je kad prelazis s autom preko granice a s avionom neznam eto ak ides autom
Da ide u Ameriku autom, majko moja što smo pametni

Uzmi atlas i vidi gdje je, šta je Amerika!
LimpeeeX je napisao/la:
zavisi sve kolko vas ide mozes steku cigara ponijeti po osobi ako vas je petero zajedno mozes 5 steka tako je kad prelazis s autom preko granice a s avionom neznam eto ak ides autom
Autom u Ameriku ?
FosiL_ je napisao/la:
Da ide u Ameriku autom, majko moja što smo pametni :(

jesam i ja glup vala !:D

Šta se ne smije unijeti u avion?

Popis predmeta koje je zabranjeno imati u ručnom prtljagu prilikom ulaska u avion:

* puške, vatreno oružje i oružje (svaki predmet iz kojeg je moguće, ili se tako čini, ispaliti projektil),
* šiljasto oružje i oštri predmeti (zašiljeni i naoštreni predmeti, koji mogu povrijediti),
* tupi predmeti (svaki tupi predmet koji može povrijediti),
* eksplozivne i lako zapaljive supstance koje se mogu iskoristiti za akt nezakonitog ometanja,
* hemikalije i hemijski spojevi kojima se može počiniti akt nezakonitog ometanja.

Popis predmeta koje je zabranjeno imati u odvojenom prtljagu prilikom ulaska u avion:

* municija
* detonatori i fitilji
* eksplozivne naprave
* petarde i buktinje svih vrsta
* mine i drugi vojni eksplozivi i granate.

to je to
ma mozes minimalno steku ponjeti, ako je samo za tebe, najbolje bi bilo da odes na ajrodrom i da se raspitas ^^
ja sam se sluzio sa 2 fore,

1. podjelis po avionu cigare i ljudi ti kasnije vrate kad izadjete
2. kutije cigara stavis u neke druge i zapakujes ih ko poklone i na njih napises neka americka imena i neka nasa
H4midovic je napisao/la:

Popis predmeta koje je zabranjeno imati u ručnom prtljagu prilikom ulaska u avion:

* puške, vatreno oružje i oružje (svaki predmet iz kojeg je moguće, ili se tako čini, ispaliti projektil),
* šiljasto oružje i oštri predmeti (zašiljeni i naoštreni predmeti, koji mogu povrijediti),
* eksplozivne i lako zapaljive supstance koje se mogu iskoristiti za akt nezakonitog ometanja,
* hemikalije i hemijski spojevi kojima se može počiniti akt nezakonitog ometanja.

Popis predmeta koje je zabranjeno imati u odvojenom prtljagu prilikom ulaska u avion:

* municija
* detonatori i fitilji
* eksplozivne naprave

to je to :D
J**o jarane oruzija daj reci za cigare !!!
FosiL_ je napisao/la:
Da ide u Ameriku autom, majko moja što smo pametni

Ne možeš autom u Ameriku ?
H4midovic je napisao/la:

* municija
* detonatori i fitilji
* eksplozivne naprave

to je to
Ne mogu ni CS ponijet

@Topic
http://www.bhairlines.ba/local/servisne_informacije/stvari_koje_se_ne_prevoze.php

Udoban vam let zelim ^^
Sve sto su ti rekli zaboravi. Svaka zemlja ima svoj zakon o export/inportu. Odes u postu i pitas, oni imaju knjigu i sve pise koliko cega mozes. Neki dan sam bio u posti kad je momak htio u ameriku da posalje neki paket, nisu mu dali da salje supu, masti nekakve i sl. Sve ima svoje, provjeri da se ne bi zajebao ;)

uzivaj
njanja je napisao/la:
Ne možeš autom u Ameriku ?
Direktno ne možeš, jedino kroz Rusiju, Sibir pa Aljaska al' opet mislim da trebaš ici trajektom još nekad zaledjeno more nekad ne probaj ti Emire ne znam možda uspijes doci autom u Ameriku ( SAD )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.