Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Yu-Gi-Oh

137 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.07.2010. u 20:34

Moze li mi neko dati link sa download po njemu naj bolje verzije yu-gi-oh igre!
Izvinjavam se sto nemam odgovor na pitanje ali samo da pitam sta je vama dobro u tome? Ozbiljno pitam...
SongyDesigns je napisao/la:
Izvinjavam se sto nemam odgovor na pitanje ali samo da pitam sta je vama dobro u tome? Ozbiljno pitam... :r
Yu-Gi-Oh
- kao crtani je prevazidjen DAVNO.
No čar igre NIJE u crtanom, vec u kartama. Nije to nasumicno izvlacenje karti, i pozivanje cudovista. Igra je takticka, i veoma je fino zamisljena. Monotona definitivno nije, pogotovo kad je igras online sa drugim. Vjeruj, da ovu igru igraju ljudi po 27 godina. Da nisu djetinjasti ? Ne... igra je jednostavno dobra. Zahtjeva razmisljanje, pokusaj da se predvidi protivnikov sljedeci potez, i odgovori sa odgovarajucom strategijom. Igra je vRh !
Chulle je napisao/la:
Yu-Gi-Oh
- kao crtani je prevazidjen DAVNO.
No čar igre NIJE u crtanom, vec u kartama. Nije to nasumicno izvlacenje karti, i pozivanje cudovista. Igra je takticka, i veoma je fino zamisljena. Monotona definitivno nije, pogotovo kad je igras online sa drugim. Vjeruj, da ovu igru igraju ljudi po 27 godina. Da nisu djetinjasti ? Ne... igra je jednostavno dobra. Zahtjeva razmisljanje, pokusaj da se predvidi protivnikov sljedeci potez, i odgovori sa odgovarajucom strategijom. Igra je vRh !
Da, znam igrao sam prije YuGiOh sa real kartama 4fun ali sam prevazisao i jednostavno mi postalo smjesno, pa mi cudno sada kad vidim da se raspravlja o tome.

SongyDesigns je napisao/la:
Da, znam igrao sam prije YuGiOh sa real kartama 4fun ali sam prevazisao i jednostavno mi postalo smjesno, pa mi cudno sada kad vidim da se raspravlja o tome. :)

Al, nemas tu sta prevazici !
Igra ko igra. Problem je sto ne gledas u sirem vidiku, vec si se sveo na jednu teoriju: Da je to besmislena igra, bazirana po crtanom.
Prvo...Anime su crtani koji se gledaju u svim generacijama ;) To sto su sa ovog crtanog uradili...jbga... medjutim igra slabo IKAKVE veze ima sa crtanim.
Prva ideja Yu-Gi-Oh-a je zapravo iz stripa. Znaci sad zaboravi da je igra bazu izvukla iz crtanog... zamisli da je kao sah...i sta tu imas prevazici ?

Smijem se kladit da POLA raje koja igraju tu igru, nikad nisu gledali taj crtani. Medjutim, igra je zarazna... pogiraj pa ces vidjet. :D

Chulle je napisao/la:
Al, nemas tu sta prevazici !
Igra ko igra. Problem je sto ne gledas u sirem vidiku, vec si se sveo na jednu teoriju: Da je to besmislena igra, bazirana po crtanom.
Prvo...Anime su crtani koji se gledaju u svim generacijama To sto su sa ovog crtanog uradili...jbga... medjutim igra slabo IKAKVE veze ima sa crtanim.
Prva ideja Yu-Gi-Oh-a je zapravo iz stripa. Znaci sad zaboravi da je igra bazu izvukla iz crtanog... zamisli da je kao sah...i sta tu imas prevazici ?

Smijem se kladit da POLA raje koja igraju tu igru, nikad nisu gledali taj crtani. Medjutim, igra je zarazna... pogiraj pa ces vidjet.

+1

Btw. karte su izašle prije crtanog

I to je najsličnije nekoj taktičkoj igri, imaš čudovišta (koja se dijele na ona sa efektom i ona bez, takodjer tu su i fusion cudovišta i tribute čudovišta), trap karte (koje ozlijedzju protivnika ili njegova čudovišta) i spell karte (koje vama pomažu).

Igra je zanimljiva i za razliku od monotonog šaha, ova zaista nabija adrenalin

Sad što igra kao igra opada zbog ovih novih epizoda u kojima se čitav deck sastoji od jedne vrste karti (npr. Elemental Herosi), to je već druga priča.
Biggie_PK je napisao/la:
+1

Btw. karte su izašle prije crtanog

I to je najsličnije nekoj taktičkoj igri, imaš čudovišta (koja se dijele na ona sa efektom i ona bez, takodjer tu su i fusion cudovišta i tribute čudovišta), trap karte (koje ozlijedzju protivnika ili njegova čudovišta) i spell karte (koje vama pomažu).

Igra je zanimljiva i za razliku od monotonog šaha, ova zaista nabija adrenalin

Sad što igra kao igra opada zbog ovih novih epizoda u kojima se čitav deck sastoji od jedne vrste karti (npr. Elemental Herosi), to je već druga priča.
Zaboravio si :

Ritual cudovista , Synchro cudovista ( oni su prejaki )
meni je igra dobra i ja sad trazim da je skinem ali nema nigdje pa ako ko moze da ostavi link i to je to:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.