Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bicikl Preporuka

114 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.07.2010. u 09:47

Pozdrav ,
Ovako hocu da kupim bicikl sebi do neki 600KM al da bude Capriolo pa ako neko ima iskustva sa njima da mi preporuci nesto kvalitetno da se moze sa njim vozat i po gradu a i po brdima sumskim putevima i tako to!

Hvala
za te pare ces naci krosera bez papira

Edit : rilde slazem se sa tobom capriolo i polar su previse napuhana bicikla a iskreno govoreci
nije neki bog zna kvalitet bolje kupiti neko brendirano biciklo s kojim
se mozes izivljavati svakodnevno niz planinu grad itd da se nece
pojebati ..
Vidim da nisi bas vješt što se tiče biciklizma čim hoćeš da kupiš Capriolo. Za te pare se ne može kupiti neki bicikl koji bi ispunio, recimo, moje potrebe ukuse i uslove vožnje. Međutim, može se kupiti solidan biciklić za takve kao što si ti, koji se tek uvode u svijet biciklizma.

Da ti odmah kažem, Capriolo ne valja, otpiši ga sa svojih želja i liste. Nemaju nekih modela koji daju baš dovoljno za onu cijenu koliko koštaju, a i ne koštaju nešto previše, mislim da je najskuplji model oko 600KM, a ni on ne valja za te pare.

Moj savjet i moja preporuka ti je da kupiš za te pare dobro očuvan, polovan bicikl. Može se naći neki fin Trek recimo. Ako imaš koga u Srbiji da ti kupi sa jednog foruma koji ću ti ja proslijediti, gdje sam i ja kupio već 6 bicikala po izuzetno povoljnim cijenama. Kupit ćeš polovan bicikl, brendiran, koji će te služiti makar 5 godina duže i bolje od bilo kojeg novog Capriola ili Polara.

Potraži sebi nešto na pik-u, marketu, ili ciklocentar.com, a ako ne nađeš ništa što ti odgovara, kontaktiraj me ja ću ti naći bajk za te pare.

Vozdra.
za te pare mozes uzeti Bicikl Albino.. on ti je oko 400 KM

bicikl je pravo lijep na izgled a i odlicno sluzi!
SPECIALIZED Hardcoce, imam i prezadovoljan. Cijena 585KM u Holiday Inn "Ciklocentar"
ciklocentar.ba
Capriolo ne valja, koliko puta se to reklo i opet se mora ponoviti.

Moja preporuka GT ili Specialized

Ako si zainteresovan za GT Avalanche 3.0 DISC ili Polar Mirage Pro, posalji PM. Pozdrav
Ako ces uzimat malo jaci bike,uzmi GT,kakav Capriolo
GT Aggressor
GT Outpost
GT Avalanche 3.0

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.