Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 50 bodova

Wow orginal

43 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.07.2010. u 13:55

Dobar dan gameri interesuje me dali bi neko mogao detaljno da napise gdje da se kupi koliko para kostaju sva tri natavka igre sa orginalnom keyevima uglavnom sve kako da pocnem sto se tice tehnickog djela sa podrskom linkova ako moze uglavnom gdje staq kako pare imam sada hocu da kupim te djelove zate vas i pitam da objasnite sve detaljno kako sta gdje its.
Edit:
Zelim sa neta tj blizardove stranice da kupim wow KODOVE ne cdove sa sirana molim vas da samo pisete o cemo tema govori hvala.

Ko najbolje objasni i stavi linkove dobija bobe.

Sretno :D:D
Nish probaj na siranu,tamo je bilo dok sam ja sa jaranom kupovo,bilo je oko 5 km jedan dio.Pozz
Ja koliko znam imas na vise mjesta uzet Wow orginal cd-ove al im je cijena zara, ja mislim da sam vidio sva tri izlozena kak se prodje sirano i izadjes na drugu stranu ima prodavnica, gdje ima izlozenih neki igrica Assasni,s Creed 2 ima i konzola takođe ima i sve WOW igre u jednom pakovanju koje izgleda ko jedna deblja knjiga nezz dal' sam ti dobro objasnio obrati se na PM detalje ako si zainteresovan.

btw cijena jednog djela je negdje 80-tak KM pa na vise odprilike.
Rješenje
RazoR_xD je napisao/la:
Nish probaj na siranu,tamo je bilo dok sam ja sa jaranom kupovo,bilo je oko 5 km jedan dio.Pozz
On hoce original igru, ne te glupe "wannabe" cdove i servere.

Evo ovdje, sve detaljno objasnjeno i telefoni, stranica, sve.

ORIGINAL WOW

:D

Post dobio aplauz od ultranumb

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.