Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

V'sync

116 pregleda · 3 odgovora · otvorena 15.07.2010. u 22:58

ovako treba mi pomoc imam racunar dual core 1.86ghz ram 2gb i intelovu intergrisanu grafu 256mb znaci acerlacija je extra u komp ali kad udjem u cs naravno j**** fps znaci znam do cega je v sync je ukljucen treba da ga iskljucim na driveru nema opcija 3d da ga iskljucim jedino preostaje program koji pedasava grafiku na komp ako zna neko koji program ja sam znao ali sam zaboravio plss nemojte spamat odgovorite...
Moras imati driver instaliran od grafe , a da ti ja ne bih trazio kako ugasiti vsync i gdje skinuti drivere koristi opciju trazi
hariS1337 je napisao/la:
Moras imati driver instaliran od grafe , a da ti ja ne bih trazio kako ugasiti vsync i gdje skinuti drivere koristi opciju trazi
pazi sad imao sam pre nekoliko dana compaq evo d510 2.4ghz 768 ram i nvidia 128mb :S ali fps je bio super cs je kido iskljucio sam v sync tu bio znam iskljucit to nije problem ali sad sam uzo novi komp novi je driver za intergrisanu na starije drivere od intela imalo je opcija vsync i force off a na ovaj nema to ali citao sam negde po forumu da ima prog za gasenje vsync'a ne driver.....
LegioNN je napisao/la:
pazi sad imao sam pre nekoliko dana compaq evo d510 2.4ghz 768 ram i nvidia 128mb :S ali fps je bio super cs je kido iskljucio sam v sync tu bio znam iskljucit to nije problem ali sad sam uzo novi komp novi je driver za intergrisanu na starije drivere od intela imalo je opcija vsync i force off a na ovaj nema to ali citao sam negde po forumu da ima prog za gasenje vsync'a ne driver.....
Note: The Intel® Extreme Graphics Drivers and Intel® Graphics Media Accelerator Drivers do not support disabling vsync for Microsoft DirectX* games or applications.

If using Microsoft Windows* 2000/98/98SE/Me/NT*:

1. Access the OpenGL settings here: Start » Settings » Control Panel » Display » Settings » Advanced » Intel® Extreme Graphics or Intel® Graphics Media Accelerator Driver tab » Graphics Properties... » OpenGL or 3D Settings

2. To disable vsync, set Asynchronous Flip to On, and then click Apply.

If using Microsoft Windows Vista*:

1. Access the OpenGL settings here: Start » Control Panel » Personalization (or Appearance and Personalization » Personalization) » Display Settings » Advanced Settings » Intel® Graphics Media Accelerator Driver tab » Graphics Properties... » 3D Settings

2. To disable vsync, set Asynchronous Flip to On, and then click Apply.

Program koji vjerovatno trazis je PowerStrip , pokusaj preko njega

http://www.entechtaiwan.com/util/ps.shtm

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.