Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

.psd medalja

178 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.07.2010. u 12:15

Pozz svima !

otvaram ovu temu jer trebam .psd file od medalja... nije bitno kakvih, samo mi je to potrebno. Ako ko ima .psd file od neke medalje koju je radio molim ga da mi se javi u upise !

- Potrebne su mi medalje koju hocu sam da uradim, pa da ipak vidim kako se radi... :)

HVALA!
1.Na psd nemozes nauciti, znam sto ce ti .psd, nesto ces izmjenit i staviti na onaj svoj "site" browser igre, koji je ništa ni sa čim

Nemaš koristi od toga, ukucaš lijepo na google, medals tutorial i uči!
Dao bi ti ja svoju od qESWC , ali necu zato sto znam da ces je zloupotrijebiti Uci sam. Ja zato tutorial nisam koristio

Vidio sam da ti znas oblik i sve , ali sa efektima sucksas
jacky je napisao/la:
Dao bi ti ja svoju od qESWC , ali necu zato sto znam da ces je zloupotrijebiti :) Uci sam. Ja zato tutorial nisam koristio ;)

Vidio sam da ti znas oblik i sve , ali sa efektima sucksas :)
Nezz samo kako da onaj donji dio bude ko spicast... msm uzi od gornjeg... :S
Ramiz je napisao/la:
Nezz samo kako da onaj donji dio bude ko spicast... msm uzi od gornjeg... :S
PenTool, sa njim ja uradio 1000 medalja, samo ti treba pentool, i boje
Znam da ces zloupotrjebit al aj mi daj dimenzije mozda sta napravim ...

80x150

psD

Također sam nasao tut za adobe ps ilustrator koji ti moze pomoc sa pravljaem medalja iako nije namjenjeno photoshopu pomoglo mi je pri pravljenju qwesc medalje ja mislim ...
anyways
TUT
_Edy_ je napisao/la:
Znam da ces zloupotrjebit al aj mi daj dimenzije mozda sta napravim ... :r

80x150

psD

Također sam nasao tut za adobe ps ilustrator koji ti moze pomoc sa pravljaem medalja iako nije namjenjeno photoshopu pomoglo mi je pri pravljenju qwesc medalje ja mislim ... :D
anyways
TUT
150 x 80

- meni nisu potrebne medalje... ja hocu da uradim po svom... samo trazim .psd medalja... ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.