Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

par pitanja o wow-u

125 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.07.2010. u 03:54

eh ovako imam par ptanja u vezi wow-a :
1.koje su minimalne konfiguracije kompa da bi se igro wow
2.kako i gdje zakupiti wow server ?
3.dali na bihnet free zoni ima wow da se download i ako ima da mi neko osstavi link

Zamolio bih sve admine da ostave ovu temu jer mi je to hitno potrebno !!! HVALA!!!!
Pozz ja sam na
Grafickoj od 128 i sa 512 rama igrao normalno pokoji lag kad sam bio u av a sad dali moze slabije neznam :D

a wow zakupit mozes od terre :D
Barem 128 mb grafa,2.0 GhZ procesor i 512 ili jos bolje 1 gb rama.na ovoj konfiguraciji ce ti odlicno radit ako stavis na low detalje,jer imam laptop sa tim komponentama i super radi.Mozda bi i mogao na malo losijim ali onda nebi bilo igrivo jako bi ti stekalo a u gradove nebi ni mogao ulaziti.
Ja igram tj. igrao sam wow na :
1,61 GHz proc
768mb RAM
128mb graficka

Odrzavanje wow servera je jako tesko i zahtjeva puno vremena, zato ako ne mislis jako ozbiljno to shvatiti nemoj ni pokusavati imati server ...
Ja igram na 2.4ghz, 128mb graficka ati radeon 9200s, 768mb ram...steka mi u velikim gradovima, ogrimar ako je puno ljudi...ali se moze igrati...
1BGU1 je napisao/la:
Ja igram tj. igrao sam wow na :
1,61 GHz proc
768mb RAM
128mb graficka :)

Odrzavanje wow servera je jako tesko i zahtjeva puno vremena, zato ako ne mislis jako ozbiljno to shvatiti nemoj ni pokusavati imati server ...:-X
imam jako puno vremena,zbog toga to i ocu da uradim msm da se zabavim necim imam cs servere al su mi dosadili,a kao djete sam igro wow u igraonicama tako da bi me to zanimalo.....samo jos ako mi mozes dati neki link od stranice gdje bi mogo zakupit :)
Ja sam igrao sa 126 MB grafickoj, al' je lagalo kad udjes u grad dje ima puno ljudi
Jes neko gospoda...malo pogledaj na free zoni dali ima...tj znas li ti koliko bi trebalo vremena da skines tj da ti neko stavi citavu igru...+ da znas bilo bi ti 1000x erora...tako to biva.
Moj savjet odi na pijacu nabavi si dvd-eove i ak treba sta pitas ha ya...ovo oko dowload je komplikovano

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.