Zanima me .. ovako .. situacija je sledeca ... naima vecina od vas zna osobu koja je vezana za ovu temu .. eh sada .. posto mene nesto zanima dal da se ljutim na njega ili ne ... postavio sam ovu temu .. nebil me neko od vas prosvijetlio .. i ucinio da moje okice progledaju dok pijem hladnu kolu i chatam sa nekim leekovima koje i nepoznajem izuzev mojeg prijatelja Kule .. 
Eh sada danas je cetvrtak .. dva dana prije ramazana tako nekako ... pa jednostavno nisam mogao da nepitam .. dali je ELDO GAY ?
Dali treba mrziti ELDU jer nije htio sa rajom da igra 5 on 5 na nekim steam njemackim serverima + naravno team-speak .. kanal b0de - pw : b0de .. ili B0DE ...
Cilj ove teme jeste : Dali treba mrziti Eldu .. ili treba respectovat i stovati ELDu zbog toga sto je bukvalno odjebao raju .. dok su pila hladnu kolu ... i chata sa nekom rajom koju i nepoznaju
Eto ja sada ode ... valjda cemo naci nekoga drugog .. HVALA ...

Eh sada danas je cetvrtak .. dva dana prije ramazana tako nekako ... pa jednostavno nisam mogao da nepitam .. dali je ELDO GAY ?
Dali treba mrziti ELDU jer nije htio sa rajom da igra 5 on 5 na nekim steam njemackim serverima + naravno team-speak .. kanal b0de - pw : b0de .. ili B0DE ...

Cilj ove teme jeste : Dali treba mrziti Eldu .. ili treba respectovat i stovati ELDu zbog toga sto je bukvalno odjebao raju .. dok su pila hladnu kolu ... i chata sa nekom rajom koju i nepoznaju
Eto ja sada ode ... valjda cemo naci nekoga drugog .. HVALA ...