Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BAN

216 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.07.2010. u 15:11

pozz

imam kablovski internet i dobio sam ban na jednom forumu.

e sad kako je moguce to jer ja nisam uopste ulazio na taj forum par dana.

ovo mi se pojavi kad ulazim na sajt

You have been permanently banned from this board.

Please contact the Board Administrator for more information.

A ban has been issued on your IP address.

Zna li neko kako ovo da rijesim.
"Please contact the Board Administrator for more information."
Bilo je tako i kod nas na kablovskom nekad. Svima podjelili isti IP i kad je dobio jedn lik BAN na COD-u, svi mi ostali banovani. To moras resiti s kablovskom ili s tim ljudima s foruma, objasniti im situaciju i valjda ce imat razumjevanja.
Banovan ti IP, kako i sto to je drugi problem.
dz_omba je napisao/la:
Bilo je tako i kod nas na kablovskom nekad. Svima podjelili isti IP i kad je dobio jedn lik BAN na COD-u, svi mi ostali banovani. To moras resiti s kablovskom ili s tim ljudima s foruma, objasniti im situaciju i valjda ce imat razumjevanja.
brate kako da resim ovo .

Ja neznam jel mi isti ip kao kod ostalih koji imaju kablovski, nisam bio kod kuce 7 dana, dosao sam mora i ovo mi se pojavi.

Da li mogu na koji drugi nacin ovo da resim?Kontaktirao sam jos sinoc boarda ( admina ) ali mi nije nista odgovorio.
Pa ako nisi nista uradio i ako si siguran da nisu bas tebe banovali samo moze ono biti gore sto sam ti rekao. A ti to ne mozes resiti, moras adminu objasniti sta i kako i plus kontaktiraj kablovski da vam sto prije rese taj IP, to je mnogo retardirana stvar. Kod nas sad svako ima svoj kako bi i trebalo da bude ;)
Probaj obrisati sve cookie od browsera koje koristis i onda rr modem pa probaj uc. Btw ako si to ti empty pitacu ja zlatka zasto te bano :S
Ako si na ADSL skoro vecina ima isti IP znaci jedan popusi ban cijela zona ga dobije hhaaahhah Pokusaj sa IP Changer a ako ti je ADSL onda probaj restartat modem.Iskljucis ga,cekaj 20 sekundi i ponovo ukljuci pa probaj xD
izbrisao sam cookie i opet nece

cuo sam , al davno da se u windows folderu nalazi neki file , i da preko toga se skida ban, neka vrsta bana ?

Ako koristis mozillu idi :
Tools>Options>Privacy> Remove individual Cookies
nadji taj sajt i obrisi kolacice da ti se ne loguje automatski na taj sajt i onda se registruj opet.
Ban nemozes nikako skinuti jedino da ti administrator tog foruma skine.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.