Molim administraciju da ovaj put procita temu prije nego sto je trashuje jer ocito se teme vise ne citaju nego trashuju sve redom, koliko ja znam za problem je bodove moguce davat, a ako hocete da izolujete,sve te da samo premijumi mogu davat bodove ukinite ovu opciju ili je omogucete samo premijumima.
Problem
Nakon skidanja novog ps-a nasao sam i product KEY i vec izbrisao CS3-cu.
Ostao mi je jos samo jedan problem za kojih dajem dobrih 50 bodova, problem je u tome sto mi downloadirani PS nije na engleskom.
Pri instalaciji imam izbor jezika, a tu nazalost nema engleskog

Objasnjenje slike : Prekrio sam kod da ne bude krsenja pravila, i samo da dokazem da nema engleskog
Na vama je da nadjete nacin da prevedem ovaj PS.
Ostavite objasnjenje kako i ako je uz to vezan neki link njega posaljite na PM.
Sta da vam vise kazem ko prvi bude imao odgovarajuci odgovor na ovo lagano pitanje dobiva bobe...
Edit4 jacky: ne moze se pritisnuti Next
btw: od sad cu na svaki odgovor davat edit jer to je jedini nacin da ostanem u toku sa temom i da prava osoba dobije bodove
.
Edit4XicX meni Next moze kad izaberem neki od jezika, i vidis ti ovu kvakicu pored seriala znaci da valja, pokusaj naci nekoga da ima PS-CS 5 na eng i taj file valjda moze preko MSN-a i dobivas bobe...
ACE dobiva bobe ul je svoj folder dao link ja skinuo stavio u pS sve radi
Slika poruke
Problem
Nakon skidanja novog ps-a nasao sam i product KEY i vec izbrisao CS3-cu.
Ostao mi je jos samo jedan problem za kojih dajem dobrih 50 bodova, problem je u tome sto mi downloadirani PS nije na engleskom.
Pri instalaciji imam izbor jezika, a tu nazalost nema engleskog

Objasnjenje slike : Prekrio sam kod da ne bude krsenja pravila, i samo da dokazem da nema engleskog
Na vama je da nadjete nacin da prevedem ovaj PS.
Ostavite objasnjenje kako i ako je uz to vezan neki link njega posaljite na PM.
Sta da vam vise kazem ko prvi bude imao odgovarajuci odgovor na ovo lagano pitanje dobiva bobe...

Edit4 jacky: ne moze se pritisnuti Next
btw: od sad cu na svaki odgovor davat edit jer to je jedini nacin da ostanem u toku sa temom i da prava osoba dobije bodove
.Edit4XicX meni Next moze kad izaberem neki od jezika, i vidis ti ovu kvakicu pored seriala znaci da valja, pokusaj naci nekoga da ima PS-CS 5 na eng i taj file valjda moze preko MSN-a i dobivas bobe...

ACE dobiva bobe ul je svoj folder dao link ja skinuo stavio u pS sve radi
Slika poruke