Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers. rs

314 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.07.2010. u 00:03

GEJmers. ba ( .rs) je nažalost postao četničko fašistički portal. Svjedoci smo da posljednjih dana, nažalost negira se zločin u Srebrenici od strane pametnih pojedinaca, drugim riječima neofašista, četnika, nacionalista i kako sve da ih ne nazovem.

Za to je kriva prije svega naša draga ADMINISTRACIJA koja sve to nijemo posmatra i u neku ruku podržava pojedince koji su došli ovdje srat, ja im poručujem fino, posrem se ja njima u usta i da se fino zaslade sa mojim govnetom i pišakom.

GAMERS . RS!
GAMERS . RS!
GAMERS . RS!

SMRT NARODU, SLOBODA FAŠIZMU!

Da vidimo dalje komentare ?
Gdje si keyboard patriota.

Koliko vas je otišlo u srebrenicu juče?
Koliko vas se uopšte sjeti Srebrenice sam, bez da ga neko ili nešto napomene?

Mrtvima se uči Fatiha a ne stavlja status na facebooku i otvara tema na forumu.

Hvala.

Post dobio aplauz od nera_f

Gazzel, slucajno sam izbrisao post, banovan !

NEXT ?

Post dobio aplauz od ultranumb

Ti gazzel nesto prigovaras v3tr0x-u . A kakav si ti primjer bogati?

Jel' to v3tr0x ulazio na profile ovih debila sto sire nacionalizam i pisao "gamers.rs" i slicno?

Samo se ti gazzele nemoj praviti pametan , X puta su otvarane teme gdje se tebi psuje sve po spisku , jel' tome mjesto na "gamers.ba" ?
Pojedini admini nisu cvjecke.

vetrox - MILIONI I MILIONI POSTOVA GDJE VRIJEDJA MUSLIMANE, DZAMIJE

Eto kolko sam na ovom portalu jedino imam dobro misljenje o onom vlex....... i ash-u

Ne vrijedi govoriti o onome sto se desilo juce u vezi tema o Srebrenici.

Banujte me, boli me ku**c, ja svoje rek'o
nije gamers sam od sebe postao takav vec ste ga ti i slicni tebi takvim napravili, balavci od 10-15 godina, svu ste pamet svijeta pokupili. nek vas bude stam i stid, vi ste sramota ovog drustva.
~ Fkt neznam sta glumite , SREBRENICA JE PROSLOST koja je promjenila zivote mnogih ljudi , ne bi volio da se ikom ovo ponovi nedo Bog , ali ne moze se zaboravit
~ Imam toliko prijatelja koje nisu ista vjera kaja ja , nacija i sta ti ja znam svi smo mi ljudi ali ovakvih umobolnika koji mom djetetu ovakvu buducnost kroje u kojoj ce uvjek biti pojedinaca koji nemaju obraza , koje roditelji odgajaju u pogresnom pravcu stvarno mi je zao sto postoje takvi ljudi
~ JEDNOSTAVNO BOLI

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.