Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

cs muvie

125 pregleda · 9 odgovora · otvorena 11.07.2010. u 13:08

Pozzz raje da bio da napravio sebi cs muvie ali neznam kako
ko pomogne dobija 2 km kredita
1.Fulio si podforum
2.Nekaze se muvie nego movei
3.Najlakse ti je raditi u moveimakeru ali tu ti ispadne jako lose,najbolje je raditi u sony vegasu dje je tesku ali extra ispadne.Iskreno ja ne znam raditi movei ali Se njima mozes obratiti
Ali da znas ko ti bude radio movei moraces platiti kredit/kesh/bobe sve zavisi
dYi je napisao/la:
1.Fulio si podforum
2.Nekaze se muvie nego movei
3.Najlakse ti je raditi u moveimakeru ali tu ti ispadne jako lose,najbolje je raditi u sony vegasu dje je tesku ali extra ispadne.Iskreno ja ne znam raditi movei ali Se njima mozes obratiti
Ali da znas ko ti bude radio movei moraces platiti kredit/kesh/bobe sve zavisi
Nije movei :D vec movie 9-)

Post dobio aplauz od nera_f

LimpeeeX je napisao/la:
ahhahaha NAJACI odma usliko 
ultranumb je napisao/la:
U cemu je poenta ovog, ti uslikas lika koji je pogrijesio a jedna od clanova, nazovi administracije, ti dadne aplauz zato sto ga ismijavas. Stvarno zalosno. Ovo sve vise prelazi u sprdacina.ba.
a daj vetrox meni fakat treba pomoc oko muvia od teme cs muvie pravite cirkus
TitaniuM je napisao/la:
U cemu je poenta ovog, ti uslikas lika koji je pogrijesio a jedna od clanova, nazovi administracije, ti dadne aplauz zato sto ga ismijavas. Stvarno zalosno. Ovo sve vise prelazi u sprdacina.ba.
poenta je da ga je bas isfuro jer se onaj pravi pametan ispravlja lika a i on ne zna kako se pise et ...

Post dobio aplauz od ultranumb

TitaniuM je napisao/la:
Taj isti clan nazovimo administracije smatra da si ti retardiran.

Poz !

Post dobio aplauz od ultranumb

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.