Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Movie za CS [Help]

100 pregleda · 6 odgovora · otvorena 10.07.2010. u 01:55

Pozdrav svima raja , ovako trebao bi mi netko ako moze ikako samo da mi isjece , dio MOVIE-a , samo 1 rundu , i da mi posalje da stavim na YT.com , ne mora bit nikakvih efekata , trenutno nemam sta kao nagradu , jedino kredita nesto do 1km.

MOLIM VAS ! <3
Very simple.

www.google.ba --> download fraps , nadji tut za fraps i to ti je 5 sec posla
CHUKY je napisao/la:
Very simple.

www.google.ba --> download fraps , nadji tut za fraps i to ti je 5 sec posla ;)
Vjeruj brate , pokusao i ne ide .. Snimao u FRAPSu , al mi uhvati samo jednu scenu i samo se ono kao "trza slika" ...
www.fraps.com - download

otvoris program , podesis na sta ces da ti pocne snimat , i na sta ces da ti prestane snimat.

udjes u cs , pokrenes demo i to izrezes sa tim tipkama na koje si bindo da ti se pocne snimat i prestane.

nadjes to u fraps folderu , otvoris moviemaker / vegas - sta vec imas ... editujes (stavis sve sta ti treba muzika itd ) i save i upload na jutjub

very simple ?
moRA je napisao/la:
Vjeruj brate , pokusao i ne ide .. Snimao u FRAPSu , al mi uhvati samo jednu scenu i samo se ono kao "trza slika" ...
Brate okreni na snimanje u movies i sa f3 snimaj moci ce ti isjecak ..
caspitow0w je napisao/la:
Brate okreni na snimanje u movies i sa f3 snimaj moci ce ti isjecak ..
pa on snimi jednu scenu zato sto nema crackovan fraps.. a trial verzija moze snimati 30 sec pa moras ponovo sstop/start brzo..
Limmaa je napisao/la:
pa on snimi jednu scenu zato sto nema crackovan fraps.. a trial verzija moze snimati 30 sec pa moras ponovo sstop/start brzo..
Nie' do toga bola' , i meni je stopo fraps kad mi stoji da se snima na tipa : f9 , f8 ali kad okrenem na f3 sve je uredu isjecak je normala moj limić :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.