Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

avionska karta

180 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.07.2010. u 19:29

Coffe shop - Sve i svasta nadovezano na nista...
tako pa nemojte spamat

nemojte mi govorit da to moze ili nemoze jer znam da moze

ovako
zelim rezervirat avionsku kartu za kanadu tek za iduce ljeto
raspitivo sam se sa rodbinom iz kanade i rekli su mi da ce me doci oko 100$ ako rezerviram vise mjeseci unaprijed

zanima me na kojim stranicama mogu rezervirat takvu kartu da me tako jeftinije dodje

dajite linkove , ako ima nesto na nasem jeziku :$

hvala
nadam se da admin/global/mod nece ovo u kantu spremit !
Brate, dacu ti ja neke linkove veceras (sad zurim).
Prati svaki dan, i rezervisi kad ti se pojavi "last minute ticket". Mene karta za Belgiju kostala 9 eura!
Ali to nemoze unaprijed samo dan-dva prije polaska. I to nema kod nas, najblizi aerodrom Zagreb!
Ja sam platio povratnu kartu Beograd - Oslo (Norway) 100 € ??!!???!

a nakon jedne sedmice nakon sto sam otiso kostala jos jeftinije tako da naruci sto prije jer jaku padaju i skacu cijene sto se tice avinskih karta.........
MorgaN je napisao/la:
Brate, dacu ti ja neke linkove veceras (sad zurim).
Prati svaki dan, i rezervisi kad ti se pojavi "last minute ticket". Mene karta za Belgiju kostala 9 eura!
Ali to nemoze unaprijed samo dan-dva prije polaska. I to nema kod nas, najblizi aerodrom Zagreb!
to meni treba za iduce ljeto
ali eto da ranije vidim kako ide
Pitaj SKABU zna on to najbolje ide tamo vamo stalno Sarajevo-Toronto

Ja cesto idem za Svicu, Njemacku, najbolje ti je tako uraditi. Rezervisi sada ako znas tacan datum, izace te puno jeftinije. Moj prijatelj je letio za Toronto, kartu je kupio oko 7 dana prije izasla ga je oko 1000$.

Sada ako rezervises, po mojoj procjeni dok poplacas taxe i sve ostalo ne bi trebalo preko nekih 400 km sve izaci.
jesi naš'o crkvu gdje ćeš se moliti ...:*:*:*:*

Post dobio šamar od ultranumb

prEy_ je napisao/la:
Ja cesto idem za Svicu, Njemacku, najbolje ti je tako uraditi. Rezervisi sada ako znas tacan datum, izace te puno jeftinije. Moj prijatelj je letio za Toronto, kartu je kupio oko 7 dana prije izasla ga je oko 1000$.

Sada ako rezervises, po mojoj procjeni dok poplacas taxe i sve ostalo ne bi trebalo preko nekih 400 km sve izaci.
pa to i ocu
datum mi toliko nije vazan
samo da zavrsi skola
tamo negdje cu gledat 20.6
do tad ce skola 100% zavrsit
samo me link zanima
jazzone je napisao/la:
pa to i ocu
datum mi toliko nije vazan
samo da zavrsi skola
tamo negdje cu gledat 20.6
do tad ce skola 100% zavrsit
samo me link zanima
Odes u bilo koju agenciju pitas karta za tu i tu drzavu, taj i taj datum, oni ce ti izlistati sve avioprevoznike koji u ponudi imaju te letove i to je to. Vidis koji ti je najpovoljniji po cijeni i presjedanju. Ne zelis da cekas po 6 sati za obicno presjedanje vjeruj, tako da se i isplati dati malo vise ali stici u neko normalno vrijeme. Do Kanade ces imati sigurno 3-4 presjedanja.
prEy_ je napisao/la:
Odes u bilo koju agenciju pitas karta za tu i tu drzavu, taj i taj datum, oni ce ti izlistati sve avioprevoznike koji u ponudi imaju te letove i to je to. Vidis koji ti je najpovoljniji po cijeni i presjedanju. Ne zelis da cekas po 6 sati za obicno presjedanje vjeruj, tako da se i isplati dati malo vise ali stici u neko normalno vrijeme. Do Kanade ces imati sigurno 3-4 presjedanja.
u 95% slucaja kad se ide iz sarajeva , splita ili zagreba presjeda se samo u franfurtu ....
jazzone je napisao/la:
u 95% slucaja kad se ide iz sarajeva , splita ili zagreba presjeda se samo u franfurtu ....
Ja mislim ako ides Juznije da ide Ljubljana, London pa onda neki grad, a ako je Sjevernije, onda ides Munchen ili Frankfurt pa direkt gore.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.