Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Domena

90 pregleda · 4 odgovora · otvorena 07.07.2010. u 18:36

Vjerovatno vam je vecini poznato da je BosniaHosting propo. Imo sam kod njih web hosting i domenu, sad sam naso novog hosting provajdera i htio sam registrovat kod njih ponovo domenu i kupit web hosting da bih mogo uskladit placanje te dvije usluge. Medjutim niko iz BosniaHostinga mi se ne javlja, da bih ga pito ovo. Interesuje me da li je moguce da ponovo registrujem domenu kod novog hosting provajdera i da li je moram osloboditi kod BosniaHostinga ili kako vec. Ne bih da mijenjam domenu jer mi je ova potrebna.
Ako je propao, sve je off, tako da nebi trebao imati problema sa novim providerom Gl.
ellyx je napisao/la:
Ako je propao, sve je off, tako da nebi trebao imati problema sa novim providerom :) Gl.
Al slusaj brate, kad su bili propali na pocetku sam bio obavijesten da pronadjem novog hosting provajdera te da im dam DNS podatke da mogu da podese domenu sa mojim hostingom, kao da ne moram da placam opet domenu. Medjutim ja hocu da kupim ponovo tu istu domeni da, kao sto sam vec rekao, mogu da uskladim placanje. Da ne bi placo jednom vamo, jednom tamo itd. Samo me interesuje da li je moguce da se domena oslobodi.
TitaniuM je napisao/la:
Al slusaj brate, kad su bili propali na pocetku sam bio obavijesten da pronadjem novog hosting provajdera te da im dam DNS podatke da mogu da podese domenu sa mojim hostingom, kao da ne moram da placam opet domenu. Medjutim ja hocu da kupim ponovo tu istu domeni da, kao sto sam vec rekao, mogu da uskladim placanje. Da ne bi placo jednom vamo, jednom tamo itd. Samo me interesuje da li je moguce da se domena oslobodi.
ista prica, i ne javljaju se vec mjesec dana :(
moraces cekati da istekne domen da bi ga ponovo kupio :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.