Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neko ko otkupljuje polovne telefone

81 pregled · 3 odgovora · otvorena 07.07.2010. u 18:19

Pozdrav,
treba mi informacija ako znate nekog ko se bavi prodajom/preprodajom telefona. Po mogucnosti da to nije neki mobile shop (jer tamo 'zavrcu' cijene, pa procijeni telefon 30% manje nego sto vrijedi).

Treba mi neko ko je realan sa otkupom, ako znate dajte mi broj ili mail. Hocu da mi otkupi nokiu n93, usput ako znate koliko mogu uzeti za nju?
Hitno mi je, pa zato.

Pozdrav, i nadam se da tema ne krsi pravila.
druze moramo bit realni,taj telefon nece niko,ozviljno nemogu zamislit covjeka koji zeli takvu kladu od telefona :S a i nece niko ti uzet telefone i dat ti jos dobre pare,odes u mobil shop i et,jest da uvrnu malo cijene ali i nemora znacit,zavisi o telefonu,npr ja kupio telefon za 220 i bio kod mene 2 mjeseca i ipak dobio za njega 220 opet u drugom mobil shopu,tako da sve to zavisi
mersimthebody je napisao/la:
druze moramo bit realni,taj telefon nece niko,ozviljno nemogu zamislit covjeka koji zeli takvu kladu od telefona :S a i nece niko ti uzet telefone i dat ti jos dobre pare,odes u mobil shop i et,jest da uvrnu malo cijene ali i nemora znacit,zavisi o telefonu,npr ja kupio telefon za 220 i bio kod mene 2 mjeseca i ipak dobio za njega 220 opet u drugom mobil shopu,tako da sve to zavisi :)
Drug, telefon nije klada uopste.
Mozes pricati ako ga nisi imao, jedino tako.

Pola danasnjih telefona se ne moze pohvaliti mogucnostima koje on ima, prema tome ..

Javljalo mi se dosta raje, medjutim niko iz Sarajeva, tako da ne mogu to zavrsiti zbog dostave.

Hvala na odgovoru u svakom slucaju
karaBATAK je napisao/la:
Drug, telefon nije klada uopste.
Mozes pricati ako ga nisi imao, jedino tako.

Pola danasnjih telefona se ne moze pohvaliti mogucnostima koje on ima, prema tome ..

Javljalo mi se dosta raje, medjutim niko iz Sarajeva, tako da ne mogu to zavrsiti zbog dostave.

Hvala na odgovoru u svakom slucaju
Ja sam bio zainteresovan , ali je "star" telefon ... ali je onako šminka i ubraja se u telefone odnosno mobitele za poslovne korisnike.

Tema:

Ako će ti ga neko otkupiti onda je to neki mobil shop ... probaj HUSTEL , najjači su ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.