Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Win 7 Poludio :0

159 pregleda · 11 odgovora · otvorena 06.07.2010. u 14:51

Imam dosta programa, i PES 2009, ali Win 7 mi uzima PREVIŠE rama, upaljen msn, media player i forefox i on koristi 2.3 GB rama, a imam 4 GB. Prije je za iste programe (i photoshop upaljen) koristio 1.5 GB max. Jel mi moze ko rec mozda uzrok ovome. On radi savrseno brzo, samo me brine to sto uzima previse rama. CPU usage minimalan.
Korisits 64bit , ona sama uzima previse rama , ali ti omogucava da koristis vise od 3.00GB rama. pozz :P
Schaque je napisao/la:
Korisits 64bit , ona sama uzima previse rama , ali ti omogucava da koristis vise od 3.00GB rama. pozz :P
Pa znam. Ali i ranije na istoj ovoj x64 Win 7 koristio isto rama..
Hell_Shadow je napisao/la:
Pa znam. Ali i ranije na istoj ovoj x64 Win 7 koristio isto rama..
Vremenom ti u kompjuter uđu virusi, koji ti dodatno opterećuju kompjuter.
Bez obzira kakav antivirus imaš, uvijek ćeš imati virusa...
voLume je napisao/la:
Vremenom ti u kompjuter uđu virusi, koji ti dodatno opterećuju kompjuter.
Bez obzira kakav antivirus imaš, uvijek ćeš imati virusa...
Vecu glupost odavno nisam procitao, ja koristim NOD32 nekoliko godina i upao mi je samo jedan virus.
Ma to su virusi razni koji su ti ušli u PC . Moj isto tako , dodje mu pa ruči ko ovan . Ja skeniram PC i uvijek nađe viruse neke i poslije toga mi opet normala..

Nego, izvini što pitam, gdje se vidi koliko ti PC troši rama ?
riSk je napisao/la:
Vecu glupost odavno nisam procitao, ja koristim NOD32 nekoliko godina i upao mi je samo jedan virus.
Hahaha
Kako si ti glup.
Fazon je u tome što ti ga ni antivirus ne može pročitati, jer se za vrijeme scaniranja rad virusa priguši, tj. u tom trenutku prestane djelovati, pa ga samim tim antivirus ne može pronaći.
Skini Spybot S& pa ćeš vidjeti imaš li virusa.
voLume je napisao/la:
Hahaha
Kako si ti glup.
Fazon je u tome što ti ga ni antivirus ne može pročitati, jer se za vrijeme scaniranja rad virusa priguši, tj. u tom trenutku prestane djelovati, pa ga samim tim antivirus ne može pronaći.
Skini Spybot S& pa ćeš vidjeti imaš li virusa.
Srč en' destroj svaki mjesc, samo se djabe muci jadnik i trazi
riSk je napisao/la:
ocito neznas sta je FUD
martinn je napisao/la:
ocito neznas sta je FUD
Ocito pazim da mi ne uleti fuliandetektablkurac
AdOx_v12 je napisao/la:
Ma to su virusi razni koji su ti ušli u PC . Moj isto tako , dodje mu pa ruči ko ovan . Ja skeniram PC i uvijek nađe viruse neke i poslije toga mi opet normala..

Nego, izvini što pitam, gdje se vidi koliko ti PC troši rama ?
Imaš dosta opcija, al koristim Sidebar Gadget, i to vise njih, svaki pokazuje isto. :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.