Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

C!KO / kifla

188 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.07.2010. u 14:03

Zalio sam se na bihnetovom forumu, ali tamo ili nece ili nemogu da pomognu.

Ako neko moze da objasni adminu na bihnetu "C!KO" ili njegovom nekom jaranu "kifla" koji me nonstop quita zbog aimbota i wh-a, da me doda na msn: [email uklonjen] i da nekad odigramo steama sa spectatorima i da vidimo imam li ista od toga. A najbolje da odemo u stasnet ili negdje drugo lana da poigramo. Poceo sam ponovo igrati na bihnetu prije 2 mjeseca i lik me pocne quitati sinoc, iako sam skoro svaki dan kad udjem bio prvi na server. Znam da ja djabe ovo vama pricam, ali nace se neko ko ga zna i ko ce mu ovo reci. Mada sam skontao da je blago retardiran i da se njemu ne moze nista reci kao covjeku. Mozda mu je ovo prvi admin, jer lik quita za svaku zalbu na nesto. Osjeca se mocnim valjda.
xpallyftw je napisao/la:
kakve veze to ima sa gamers.ba portalom ?:r:-X
Znam da ja djabe ovo vama pricam, ali nace se neko ko ga zna i ko ce mu ovo reci.
Po meni je C!KO dobar i nikad nece quit ili ban bez razloga ...

A imas Lvc-a i posalji njemu poruku na g.ba ili ga.com.ba i odgovorit ce ti.

Hvala.
OWER je napisao/la:
Po meni je C!KO dobar i nikad nece quit ili ban bez razloga ...

A imas Lvc-a i posalji njemu poruku na g.ba ili ga.com.ba i odgovorit ce ti.

Hvala.
Nije C!ko nego njegov neki jaran sa kojim dijeli steam valjda. Vidim da je isti avatar kada ulaze na server. C!KO me nikada nije quitao koliko ja znam

http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=16873&p=241862#p241862
A da mi je znat kako si ti uspio pogodit onog lika u specu njega ko pogodi server sam ban-a jer je to lvc nastimao !

moguce da si ofrlje HAHAHAHAH;)

znam ja C!KU dobar lik nebi bez razloga nista-.-
Bolje da si se obratio meni nego da pljujes covjeka po forumu koji nema veze sa bihnetom. Bit' ce to rijeseno risketone, relax, a tema lock & del. Hvala unaprijed :)

Post dobio aplauz od ultranumb

Traži kopiju rodnog lista. Ako su maloljetni, nemoj džabe da se zamaraš.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.