Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Phpbb ime slike

132 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.07.2010. u 01:29

e poz ljudi jel zna neko ime ove slike poshto hocu da je izmenim :

admini sry za spam ali hitno je jako :D
Desni klik => View image (ili View background image) => sve poslije zadnjeg slash-a je naziv slike.
v3Tr0x je napisao/la:
Desni klik => View image (ili View background image) => sve poslije zadnjeg slash-a je naziv slike.
ne moze tako ? :S
Ne bih rekao da je to slika, prije bih rekao da su to forme texta u kojima se nalazi Topics, Posts i sl.
united je napisao/la:
Ne bih rekao da je to slika, prije bih rekao da su to forme texta u kojima se nalazi Topics, Posts i sl.
ma dobro nebitno..samo me interesuje kako da promenim boje gde da nadjem to ? :S .. na smf-u sam mogao da menjam boje ? -.-
SpLoOsHhHh je napisao/la:
ma dobro nebitno..samo me interesuje kako da promenim boje gde da nadjem to ? :S .. na smf-u sam mogao da menjam boje ? -.-
Čuj ne bitno, itekako je to bitno. Ne može se to tek tako mjenjati, tj. može ali moraš poznavati PHP jezik da bi mogao editovati nešto u istom.

Uostalom, zašto ne pronađeš neku temu koja daje odgovor na tvoju zamisao
SpLoOsHhHh je napisao/la:
ne moze tako ? :S
Izvini onda. Znam kada mi je Semir dao FTP pristup da ubacujem slike koje uradim da sam im nazive pronalazio na način koji sam gore naveo. Ali to nije bio PhpBB. Mislio sam da i na njemu može tako.

Onda probaj nešto od sledećeg :

• Izmjeniti boje preko AdminPanel-a;
• Promijeniti skin;
• Napraviti custom skin pa ga ubaciti;
• U Page Source-ui pronaći dio koda koji čini ta slika, pa to izmijeniti.
Firefox -> Firebug -> Inspect

ftw
Zavi ti od vrste foruma ti si naveo phpbb a to može biti (phpbb2,phpbb3..)

Ako koristiš Forumotion (kod njih su ti phpbb2 forumi) i naziv te skikice je back_title.png ili back_title.gif (uglavnom takav je naziv).

Ako koristiš phpbb3 forum onda se ta slika zove hdr_mid.gif ili hdr_mid.png.

Uglavnom tako je skoro kod svih foruma a ti malo pogledaj preko admin panela ili preko mozile jer na njoj možeš iči ono "View Background Image"

Edit : Koliko vidim kod tebe je phpbb3 forum tema (hermes_gray) i naziv te slikice je sigurno hdr_mid.gif

Pogledaj tamo one fajlove sto si uploadovao, obicno ima folder images i tu probaj naci taj dio koji zelis da zamjenis.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.