Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs 1.6 server

138 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.07.2010. u 23:35

eh ovako prodajem cs 1.6 server hostan kod solucija.ba server radi vec 5 mjeseci....za jedan mjesec server posjeti preko 4000 ljudi sto je solidno :D cjena samog publica je 50km public+clan war je 80km,public+clan war+clan war je 100 km svi oni koi su zainteresovani neka se jave na pm ili na msn: [email uklonjen] .....zamolio bih admine da ostave temu i spamere bih zamolio da me zaobidju posto sam bio ibanovan zbog njih :)
Daj gametracker link
brate ja sam samo u ppublic ulozio preko 100km,pa ti sad vidi a ja ti za 100km dajem i public i 2 clan war servera....
dex__ je napisao/la:
brate ja sam samo u ppublic ulozio preko 100km,pa ti sad vidi a ja ti za 100km dajem i public i 2 clan war servera....
Jarane mozes ti uloziti koliko hoces , ali Solucija je to.
NAM1KONY je napisao/la:
Jarane mozes ti uloziti koliko hoces , ali Solucija je to.
pa jarane tebi ako se solucija nesvidja ti mozes kod kgb prazan server uzet za 50km a dok ga napunis da se igra 10vs10 potrosis 200km pa ti sad vidi
dex__ je napisao/la:
pa jarane tebi ako se solucija nesvidja ti mozes kod kgb prazan server uzet za 50km a dok ga napunis da se igra 10vs10 potrosis 200km pa ti sad vidi
Nista ja samo tebi kazem da je skupo , kako hoces moje misljenje.

Gl sa prodajom.
Gazmeister je napisao/la:
Daj gametracker link
http://www.gametracker.com/server_info/88.198.47.67:27713/
dex__ je napisao/la:
Šta si uložio ba 200 Km ?Ja jaranu napunio server 10 vs 10 za 1 mjesec i samo placo 10 KM od raserva sta se glupiras ba ?
to je toliko smijesno , znaci solucja.ba dzabe neuzimas server ....a o 50 km da nepricamo
sta si ti ulozio 200 km ? sanjaj nisi ti dao ni 1 km za punjenje
uzmes kgb server 50 km extra niko se nemoze porediti malo reklama na msn , tu i tamo i 10vs10 ko sale nekad !!
jer u tebe 10vs10 ono max max
za 5 mjeseci rada da nenapunis na 15na15 da je cesto pun , to je smijesno on ce se sam napuniti bez ijedne reklame za 5-6 mjeseci na 7vs7 stalno :) zato GL^^HF sa prodavanjem :) I PAZI SOLUCIJIN SERVER MAX PUN SE MOZE ZA 50 KM PRODATI , a ti neki poluprazan prodajes tako smesno :)
aldyn je napisao/la:
Šta si uložio ba 200 Km ?Ja jaranu napunio server 10 vs 10 za 1 mjesec i samo placo 10 KM od raserva sta se glupiras ba ?
jarane dje si ti punio prije rata xD sta ima za jedan mjesecc kako si mi ??? ne rise prewise ba
dex__ je napisao/la:
jarane dje si ti punio prije rata xD sta ima za jedan mjesecc kako si mi ??? ne rise prewise ba
Ja i ti po 1000000000 KM da sam napunio !!!!
aldyn je napisao/la:
Ja i ti po 1000000000 KM da sam napunio !!!!
dobro te je bolan........
napunio jesi , al platio NiSI , a i nije napunejno 10na10 nikad nisi imo 20 igraca :)
8na8 max 9na9
prosjecno 6na7

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.