Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ PIC ] elDin

405 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.07.2010. u 15:08

Pozdrav gameri & gamerice...

evo jedan pic od mene,prikazat cu 2 logo-a koja sam napraavio u proteklih par dana,dakle trenutno usavrsavam ovakav stil pa cu poceti nesto drugo,radim na neki svoj fazon

Pa da pocnem...

KKA logo: - ovo sam napravio logo koji im trenuitno stoji na siteu,dok se ne napravi maskota koju zele

Chigi logo: - logo za jednog codera:

A ovdje mozete pogledati kako izgleda ovaj logo kada sam napravio samo shape,i kada upotrijebim efekte na njemu:

Et,na vama je da komentarisete

Uskoro ABD. cu predstaviti svoj site www.eldin-design.com koji je sada u fazi kodiranja,uskoro bi dakle trebalo biti gotovo

eldinheric™ - www.eldin94.deviantART.com
Nije loše. Al' je soNgy dosta bolji sa ovim logotipima.

Ti k'o da ih praviš za Novo Groblje a.d.

ultranumb je napisao/la:
Nije loše. Al' je soNgy dosta bolji sa ovim logotipima.

Ti k'o da ih praviš za Novo Groblje a.d.

Da,ali moram nesto obrazloziti...

Songy mozda jeste bolji ali on vecinom pravi logotipe za neke firme,kompanije i slicno tome(i on to sam zna),dok ovakav stil koristim vecinom za klanove,i za ljude koji traze ovakvo nesto,u mogucnosti sam napraviti logo na svaki nacin koji je izvodljiv u PS-u samo sto dosad nisam imao nekih prilika praviti logo-e kao sto ih on pravi,al et 

Post dobio aplauz od ultranumb

Ocjena:

Komentar:
Logo kka: Svidja mi se samo tako. Lijepo si uradio ovo crno iznad slova i narandzasto ispod. Samo jos izrezat ovo jer malo vice izgleda na wallpaper.

Logo chigi: Chigi mi ga je na msn pokazao juce i svidio mu se. Pitam ga sta radis, kaze:"Divim se logo-u sto mi je elDin poslao."

Bravo elDine, a neces da se pohvalis sa dizajn-om , al sam zato prvi ili drugi koji je vidio tvoj testni dizajn  tj index sto ga chigi iskodirao.
ova logo za KKA ti je odlican . Sto se tice ovog drugog po meni mozda nesto jednostavniji i cini mi se da izgleda puno bolja kad je ovako umanjen kao sto imas u ovoj animaciji.
http://img51.imageshack.us/img51/6520/gba2zvezde.png

prije si znao i bolje :r

Mogao bi ti i bolje !! Ovaj C je dobar samo... ostalo... malo bolje od mojih radova 

Citaj tutorijale i bice nesto od tebe - opet !
eldindesign je napisao/la:
Da,ali moram nesto obrazloziti...

Songy mozda jeste bolji ali on vecinom pravi logotipe za neke firme,kompanije i slicno tome(i on to sam zna),dok ovakav stil koristim vecinom za klanove,i za ljude koji traze ovakvo nesto,u mogucnosti sam napraviti logo na svaki nacin koji je izvodljiv u PS-u samo sto dosad nisam imao nekih prilika praviti logo-e kao sto ih on pravi,al et ;D
nije los logo moze proci, mislim ipak je to gamerski clan nemoze biti samo slova bez ikakvih detalja,nije firma.

btw zavrsi im onu bombicu , oci fazone i da gori :P
Prvi rad
Dobar logo, dobri efekti, dobra zamisao, sta jos da kazem =]
Odlicno uradnjeno, dostojno jednog ozbijnog klana, sto nadam se da ovaj jest. Rad za 10.

Drugi rad
E drugi rad mi se vec ne svidja, fazon je isfurao, losa zamisao, ne izgleda sad nesto mocno, a i efekti mi se ne svidjaju, cisto jer su mi odbojni za oci, istrosio si se na prvom pa ovdje izgubio fazon.

ocjena
+
Nemoze 4, isfuserio si drugi im rad.

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.