Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Novo Sarajevo

49 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.07.2010. u 12:06

.. kolko sam ja razumio čovjek mi je tako rekao. Trebam gore s drugom otić radi jedne transakcije sa PiK.ba, kaže čovjek da je u blizini Merkatora i neke Hitne pomoći.

Ako bi mi mogao neko malo objasniti kako i šta doć, koje natpise gledat' i tako to, pošto ja i jaran idemo na ćoravo.

Nemoj u kantu pls, važno mi je ovo, valja ić, a neznam gdje i kako, ako ima neko da me uputi, kako doć do tog mjesta.

Gl hf
pa brate pitaj tog lika sto od njega kupujes da ti malo objasni GL^^HL
Ne znam kako da ti objasnim.

Otvori ovu mapu:

http://www.navigator.ba/maps/sarajevo/dispmap.php

tacno gdje pise Novo Sarajevo ti je mercator i hitna, tu dodji :D

Mislim da ti treba ulica Lozionicka. Pozdrav
Izadjes na tramvajskoj stanici "Socijalno".Opicis pored Hose=AS supermarketa,pored zgrade nazvane Sibica i vidjet ces s desne strane Hitna pomoc,a naprijed Mercator.To je to
EmchO je napisao/la:
Izadjes na tramvajskoj stanici "Socijalno".Opicis pored Hose=AS supermarketa,pored zgrade nazvane Sibica i vidjet ces s desne strane Hitna pomoc,a naprijed Mercator.To je to
Hvala puno i on mi je spominjao neku stanicu. Sad jesul' autobusi il' tramvaji, nisam ga čuo, a bilo me stid pitat'.
Ako dolazis tramvajem, izadjes na socijalnom i ides onom ulicom pravo prema merkatoru, cak se i vidi.. Znaci suprotna ulica od one koja vodi k Zeljinom stadionu..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.