Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diskusija online mudonje

290 pregleda · 19 odgovora · otvorena 01.07.2010. u 23:22

Neki malac malo prije mi počeo psovati na chatu BF-a, jednostavno dodjes da malo odmoris dušu od svakodnevnih obaveza i na to sve ti se nadje jedan online mudonja počne te zajebavati. Slučajno naleti na ovaj video pa pogledajte:
http://www.break.com/index/wow-gangsta-threatens-ex-guildies.html

;)
Tebe ako nerviraju i uznemiravaju psovke od tih "malaca", onda moraš poraditi na sebi.
Ma pusti neka djeca !!!! Digne im se govno misle srce. A ovaj debeli nemoze ni potrčati može svako biti mangup preko:MSN-a, FB, CS, itd. Žalosno !!!!
Jedan od osnovnih razloga zašto je internet tako popularan je baš to što se možeš istresati preko njega.

Na sve psovke i provokacije samo piši " Da, da, ok, važi", to ih najviše šupa.

Naročito ako počnu pisati " Dođi u *grad u kojem dotični maloumnik živi*, pa mi se javi." Ti su najsmješniji. Da iko ozbiljno ima i smije bilo šta protiv tebe, došao bi ti na kućnu adresu, pa ti objasnio. Kao što se dešava u masi primjera širom svijeta (kad je žena natjerala muža da sa samog sjevera Brazila preleti u Rio, da istuče klinca od 14 godina koji ju je gank-ao u STV)
Što te nerviraju ?
- To samo spustiš i mora ušutit'

Post dobio aplauz od vLexinho

voLume je napisao/la:
Tebe ako nerviraju i uznemiravaju psovke od tih "malaca", onda moraš poraditi na sebi.
ti ako mozes podnositi da ti neko psuje roditelje i sve ostalo koji nisu živi onda ti poradi na sebi !!!

Post dobio aplauz od ultranumb

rimA je napisao/la:
ti ako mozes podnositi da ti neko psuje roditelje i sve ostalo koji nisu živi onda ti poradi na sebi !!!
Ti treba skontaš da su to psovke običnih balavaca koji nemajui drugog posla i koji su u životu naučili samo ono sa ulice, tj. psovati.
voLume je napisao/la:
slučajno sam 2 puta kliknuo pa mi uduplalo post.....

cilj mi je bio da ovom temom promjenim misljenje određenih online mudonja koji budu čitali ovu temu i da ostali ne idu njihovim stopama......
Sta je misevi, ocete sve da vas pobijem?

HAHAHAHAHA9-)

Post dobio šamar od ultranumb

Brate posaljes ga u 3 p.m. reci mu samo bem ti onu sto te okotila xD

salim se samo ga ignorisi i to je to
Takvi su mi najdraži, poprave mi raspoloženje maximalno, ismijem se, noramlno sve što napišu, znaš da napiše neki balavac, koji nije u stanju da uradi napisano, pa ga fino meziš sa ovim što je v3tr0x napisao, i na kraju, kad te zaboli stomak od smijanja, napišeš, super si ti meni i normalno dodaš * :
Ne obazirem se na online psovke i online mangupe ili odgovorim nesto tipa, [aha, super, okej, hehe, jesi lud] i poslije toga ignorisem.

I da, neko je napisao primjer kad mu je doticni mangup opsovao roditelje, mrtve, familiju (uzu i siru).
Znaci, nemojte da vas to nervira.
Mislim, znam da je to svetinja ali budite pametniji i oprostite mu.
Taj lik koji psuje je sigurno napacen i roditelji su ga maltretirali dok je bio mali pa sad on onu svoju negativnu energiju ispoljava putem tastature dok sicusnim pogledom gleda u svoj monitor.

Pustite morone.
Ma brate tu ti je samo glavno da ti ne vrijedjas nikoga prvi, jednostavno ignoriras ili napises kkthxbye..block i delete ga.

I meni se tako jedan levat kurcio preko fb-a i dosad ga vidio 4x kad sam izasao i on mene i prepoznao me i nista pi**a samo gleda nesta, a on bio sa jaranima stalno bilo ih oko 5 komada, a ja samo sa jaranom i samo nesta gleda... jadni su svi ovi wannabe mangupcici i mafijasi preko neta...

btw. mogu ti samo jos reci pametniji popusta
Eto ti gore ovaj global, isti ko oni

Post dobio šamar od ultranumb

Ma raspustenih balavaca je previse, sto jest jest. Uglavnom ne uzimat za ozbiljno jer to su samo rijeci na papiru (il ti ga ekranu), nema nikakvu vrijednost, drugo je kad ti to neko u rl kaze. Inace psovke su samo izraz ljudske nemoci pred situacijom. Iskulirat samo i to je to, ili ga zajebavat u vezi nekih djecijih/pubertetskih stvari. Meni najjace samo ga pitas koje je godiste i onda kazes svoje, odma utihne =D
Izgazi chat i hf.
Gazmeister je napisao/la:
Nek' se javi onaj kome je taj "gore global" nešto psovao, fuckin' rofl!

Samo sam im objasnio kako da ignorišu takve kao što si ti. Balavac najobičniji, misliš da si Boga za muda uhvatio. Ovo nije moje mišljenje, nego činjenica koju svako živ na sajtu vidi.

Rek'o sam onom rami, rek'o sam još nekom tako sličnom, ne sjećam se kome, reću i tebi - kad ti osmice izrastu smatraj da si stekao pravo da mi se obratiš.

Sad idi plači/plati nekom da mi skine moda. Halal ti ćufta.
Djeca...?Vise bih se zapitao za ultra mega giga blago retardirane punoljetne osobe krenut cemo vec od ovog sajta.Za djecu ima vremena da se nekako utjece na njihovo ponasanje,da shvate i okrenu se pravom putu..al ovi 18+ od psovanja Boga sto meni licno smeta vise nego da mi nekog blizeg opsuje,psovanja svih vjerskih objekata,vaznijih licnosti itd..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.