Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[torQ7u] - Tuzla !

793 pregleda · 9 odgovora · otvorena 01.07.2010. u 22:11

Ja došLa u Tuzlu, neznam gdje da gonim, ako ima ko vremena, da odemo negdje popit kafu, pa da se dogovorimo da kod tog istog ili nekog njegovog kolege prespavam ...

Nalazim se u Internet Klubu "ASSD" tako nesto se zove, uplatio sam JEDAN SAT, znaci do 23:00 cu biti u klubu ...

Do pola jedanaset je radno vrijeme kluba... Et stvarno mi je zao, bit cu ovda u blizini ovog kluba, ako ipak neko dodje !

Valjda ce se neko smilovati, i doci u klub !

Dio grada u kojem se nalazim se zove: TUŠANJ !

Odma da kazem, tj. da napadnem administraciju, nije nikakva furka, il sta vec, ozbiljno sam u Tuzli ! Tako da nebrisete temu !

Hvala !
Pitaj korela dev1la i ostalu raju , potrazi ih u diskoteki
odes u neki kafic i to pitas sta ima kako si i to... i ako bude srece prespavas.Prostitucija ne dolazi u obzir
Ja sam iz Tuzle.
Ako ti bude sta trebalo, ili ako ostanes i sutra u Tuzli ostavi mi na PM broj tvog telefona pa da se cujemo
benqzor je napisao/la:
Ja sam iz Tuzle.
Ako ti bude sta trebalo, ili ako ostanes i sutra u Tuzli ostavi mi na PM broj tvog telefona pa da se cujemo
pa pise lik , da treba da prespava kod nekoga , da taj koji ima smjestaj dodje kod tog kluba , bit ce on tu nedje
mislim da je marko brat do sada i krepao .. hahahah brate moj nedaj se ;) voli te kondaaaaas
Gdje si kod škole zap'o crni Marko...
jel prezivio coek?xd
Zato se uvijek pare ponesu i iznajmi se u hotelu ili u privatnom smjestaju !
"pa da se dogovorimo da kod tog istog ili nekog njegovog kolege prespavam"

To te izbacili iz kuce, lol!?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.