- Dobro vece gameri.
Ne znam odakle mi 4 opomene, pa cu da ovim putem pitam vetroxa !
Ovako...
1. Dobio sam jednu opomenu kad sam komentariso sliku da je glupa..
2. Dobio sam drugu opomenu nisam ni znao sto sam je dobio.. Pitao sam nera_f zasto mi je dao opomenu, on mi je odg da nije on... poslije toga pitao sam v3Tr0xa "jesi mi ti dao opomenu", ali on nije odgovarao.. znaci nisam ni znao sto sam dobio 2. opomenu
3. Treca opomena evo veceras sto sam spammo na temi, kao i svi sto su pisali "noobzor" "retardinho" itd. tako te u tom fazonu... Priznajem da sam zasluzio tu "3." opomenu.. nije trebala biti 3. vec 2., jer ovu 2. sam valjda greskom nesto dobio...
4. Cetvrta opomena nemam pojma odakle mi ? nek mi kaze neko
Da udjem na gba kad ban vise od 3 opomene
ja nisam mogo vjerovat...
Molio bi ovim putem da mi se neko javi od admina/globala da mi kaze ko mi je dao tu 2. opomenu i zbog cega? Takodje i za ovu 4. opomenu!
farell
btw, napravio acc ovaj "farellban" i dobio na tom ban.. jer sam htio da napisem ovu temu... ali mi nije nesto moglo na ovom "farellban" password, pa sam se sjetio ovog acc-a...
I PRODUZILI MI BAN NA ONOM MOM ACCU 
nemojte brisati temu dok ne dobijem odgovor
- Da sjetio sam se, nije mi htio pw doci na moj mail skojim sam se rego na ovaj "farellban" - eto objasnjenje
Ne znam odakle mi 4 opomene, pa cu da ovim putem pitam vetroxa !
Ovako...
1. Dobio sam jednu opomenu kad sam komentariso sliku da je glupa..
2. Dobio sam drugu opomenu nisam ni znao sto sam je dobio.. Pitao sam nera_f zasto mi je dao opomenu, on mi je odg da nije on... poslije toga pitao sam v3Tr0xa "jesi mi ti dao opomenu", ali on nije odgovarao.. znaci nisam ni znao sto sam dobio 2. opomenu

3. Treca opomena evo veceras sto sam spammo na temi, kao i svi sto su pisali "noobzor" "retardinho" itd. tako te u tom fazonu... Priznajem da sam zasluzio tu "3." opomenu.. nije trebala biti 3. vec 2., jer ovu 2. sam valjda greskom nesto dobio...
4. Cetvrta opomena nemam pojma odakle mi ? nek mi kaze neko

Da udjem na gba kad ban vise od 3 opomene
ja nisam mogo vjerovat...Molio bi ovim putem da mi se neko javi od admina/globala da mi kaze ko mi je dao tu 2. opomenu i zbog cega? Takodje i za ovu 4. opomenu!
farell
btw, napravio acc ovaj "farellban" i dobio na tom ban.. jer sam htio da napisem ovu temu... ali mi nije nesto moglo na ovom "farellban" password, pa sam se sjetio ovog acc-a...
I PRODUZILI MI BAN NA ONOM MOM ACCU 
nemojte brisati temu dok ne dobijem odgovor

- Da sjetio sam se, nije mi htio pw doci na moj mail skojim sam se rego na ovaj "farellban" - eto objasnjenje