DELETE !
Diskusija
U kanti
Gamers.Ba Public Server
106 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.06.2010. u 18:22
Posalji ovaj text JKP-u i oni ce ti naci rjesenje 
Nidje veze bola' da tebi nije stalo do toga ne bi ni dizao temu ,a bladehood je napacen vala sto jest jest.
A gamers.ba server bruka naziv ove stranice ,zato sto je uvijek prazan ,a ako je danas tesko napuniti server onda ne znam .

Nidje veze bola' da tebi nije stalo do toga ne bi ni dizao temu ,a bladehood je napacen vala sto jest jest.
A gamers.ba server bruka naziv ove stranice ,zato sto je uvijek prazan ,a ako je danas tesko napuniti server onda ne znam .
DRAKEN1 je napisao/la:
Posalji ovaj text JKP-u i oni ce ti naci rjesenje 

Imao sam admina 30x tako da mi na ovom serveru ne treba admin.
A otvorio sam temu samo na blade-ov obraz da ne treba njemu dati da drzi servere.
Treba gazzel i edin da drze.
a meni je bladehood puko cenzuru preko steama
samo ne na g.ba serveru nego na skillzmania
kaze cheat koristio
samo ne na g.ba serveru nego na skillzmania
kaze cheat koristio
Ja sad da udjem u FTP vidim ja obicni admin? wtf?
Ma admina hiljadu retardiranih.
Samo da kazem da ja vise ne zelim da imam ista ama ista sa serverom. Ja sam ga htio vodit da b ga napunio i da bude kako dolikuje, a oni vamo dijele admina a meni skidaju.
Neka bladehood vodi server a Sc0rP1oN-a ostavite na miru i necu da imam sa serverom nista.
@elow: slazem se
javi mi se na msn da ti dam na jednom svom serveru admina skoro je uvjek pun 
EDIT: mAYBE ,NIGHTY1z. , elow , elitewow javite mi se na msn jer sam vam dao na jednom drugom serveru admina koji je pun
Ma admina hiljadu retardiranih.
Samo da kazem da ja vise ne zelim da imam ista ama ista sa serverom. Ja sam ga htio vodit da b ga napunio i da bude kako dolikuje, a oni vamo dijele admina a meni skidaju.
Neka bladehood vodi server a Sc0rP1oN-a ostavite na miru i necu da imam sa serverom nista.
@elow: slazem se
javi mi se na msn da ti dam na jednom svom serveru admina skoro je uvjek pun 
EDIT: mAYBE ,NIGHTY1z. , elow , elitewow javite mi se na msn jer sam vam dao na jednom drugom serveru admina koji je pun
elow je napisao/la:
Nije mi stalo do admina kad mi ga je vec skinuo il ce skinuti.
A otvorio sam temu samo na blade-ov obraz da ne treba njemu dati da drzi servere.
A server je najjaci bio na pocetku kada je bilo 32 slota i fkt prejjako za igru
DRAKEN1 je napisao/la:
Pa bladehudu ne kupis kilu pite = nema uci na server .
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.