Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 100 bodova

[GTA]Episodes from Liberty city ( problem )

214 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.06.2010. u 16:58

Pozdrav gameri/ce

Maloprijem odem i kupim igru GTA Episodes from Liberty City. I Igrica mi dodje na 4 DVDa. Lik u radnji mi kaže da se instalira klasično , jedan po jedan CD i tako do kraja.

Kada sam ubacio DVD1 i pokrenuo installaciju na DVDu nije bilo setupa nego su skoro sve rld fileovi u rarovima + još neki rld fileovi. Pogledam ostale DVDove, na svakom od njih su ti rld fileovi.

I ja napravim folder na dp, i kopiram sva 4 DVDa u taj jedan folder. Skinem dtools, i mountujem prvi rld.rar file i pokaže mi se setup, crack i još neki fileovi.

I ja pokrenem autorun.exe i igrica se krene installirati. Medjutim negdje na pola installacije, izadje mi prozor i piše da ubacim DVD2 kako bi se instalirao data3.cab file. I hajd ja ubacim i kliknem OK kaže da nije na tom CDu. Izmjenjao sam sva 4 DVDa, nije ni na jednom.

Na kraju sam pokušao nachi rješenje na google, nisam uspio.

+ Našao sam nešto ovde : http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=282788

+ Ali nisam skontao na kraju kako je taj lik napravio ^^

Molim sve koji znaju rješiti problem neka se jave, prvi koji mi pomogne dobiche 100 bodova + aplauz

< Molim modove da ne brisu temu, HVALA UNAPRIJED ! <3
Ae probaj ovako.Stavi svaki DVD na poseban virtuelni drive! I onda kad ti izbaci to kaze specify a new path valjda ti izbaci da mozes odabrat DISK 2.I ti fino odaberi i trebalo bi krenut onda fino !
Ja koliko sam skont'o ima isti problem, pokusavo je da sa vise programa pokusa u isto vrijeme al' nije uspio

Sad, on nesto kaze, ne kontam bas, al' on valjda ima 2dvd-roma, i ubaci i dvd1 i dvd2, i pokrene instalaciju, kada dodje do tog file gdje mu izbacuje odredjenu gresku error, on prebaci dvd2 ondje gdje je bio dvd1, mislim ode browse i ako je DVD1 bio na partu D: a DVD2 bio na partu E: on DVD2 prebaci na part D:

Tako sam ja skont'o mada ne mora znacit da je tako, =)
Kopiraj sadrzaj sa 4 DVD-a u jedan folder i onda selectuj sve rarove i opatkuj i kasnije mountuj na Alcohol ili Deamon zavisi sta koristis.
Galacticoss je napisao/la:
Kopiraj sadrzaj sa 4 DVD-a u jedan folder i onda selectuj sve rarove i opatkuj i kasnije mountuj na Alcohol ili Deamon zavisi sta koristis.
Vidi se kako citas temu, zar nije fino napis'o

"I ja napravim folder na dp, i kopiram sva 4 DVDa u taj jedan folder. Skinem dtools, i mountujem prvi rld.rar file i pokaže mi se setup, crack i još neki fileovi. "
Dovahkiin je napisao/la:
Vidi se kako citas temu, zar nije fino napis'o

"I ja napravim folder na dp, i kopiram sva 4 DVDa u taj jedan folder. Skinem dtools, i mountujem prvi rld.rar file i pokaže mi se setup, crack i još neki fileovi. "
Nije napisoa da je odpakovao sve te rarove.
Al neka si ti nasaoa vremena da mene upozoravas a ne da pokusas pomoc 
- Na DVD4 mi je samo 1 file u .raru ostali su u notepadu !

- Mogul nekako skenirati CDove da vidim koji sve fileovi imaju unutra ?
Rješenje
SILVERINYO je napisao/la:
- Na DVD4 mi je samo 1 file u .raru ostali su u notepadu !

- Mogul nekako skenirati CDove da vidim koji sve fileovi imaju unutra ?
Objasnio sam liku na msnu sta mu je cinit, korak po korak, bilo mu je nemoguce shvatit da sam napisao 1 text na temi . .
Morali smo ono bas step by step, i eo, ako rijesi kaze da ostavim post, da mi dadne bodove . .

Ako nekom treba dokaz ili nesto, neka zatrazi na PM, dobice history razgovora , nepada mi napamet sad ovde sve pisat . .

Post dobio aplauz od nera_f

rulF je napisao/la:
Objasnio sam liku na msnu sta mu je cinit, korak po korak, bilo mu je nemoguce shvatit da sam napisao 1 text na temi . .
Morali smo ono bas step by step, i eo, ako rijesi kaze da ostavim post, da mi dadne bodove . .

Ako nekom treba dokaz ili nesto, neka zatrazi na PM, dobice history razgovora , nepada mi napamet sad ovde sve pisat . .
Hvala na pomoci, proradilo je ! ♥
- Molim gmoda da podjeli aplauze ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.