Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MP3 Player u CS-u

197 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.06.2010. u 11:16

Mnogi od vas ne znaju da u kanteru postoji komanda za pustanje mp3 fajlova, a pomocu nje sam napravio mp3 player.

Ideju mi je dao AmoK

VAZNO

KOMANDE - BINDOVI

FEATURES

-

[B]// MP3 Playback & Volume
alias mp3.stop "mp3 stop; echo Stoping mp3 player"
alias mp3.next "mp3 play 2"
alias mp3.prev "mp3 play 5"
alias mp3.repeat "echo No tracks have been selected"
alias mp3.volume "messagemode mp3volume"
alias mp3.nowplaying "mp3.track"

// Mp3 Tracks
alias mp3.play1 "mp3 play 1; alias mp3.next mp3.play2; alias mp3.prev mp3.play5; alias mp3.track echo 1.mp3; alias mp3.repeat mp3.play1; clear; echo Now playing track:; mp3.nowplaying"
alias mp3.play2 "mp3 play 2; alias mp3.next mp3.play3; alias mp3.prev mp3.play1; alias mp3.track echo 2.mp3; alias mp3.repeat mp3.play2; clear; echo Now playing track:; mp3.nowplaying"
alias mp3.play3 "mp3 play 3; alias mp3.next mp3.play4; alias mp3.prev mp3.play2; alias mp3.track echo 3.mp3; alias mp3.repeat mp3.play3; clear; echo Now playing track:; mp3.nowplaying"
alias mp3.play4 "mp3 play 4; alias mp3.next mp3.play5; alias mp3.prev mp3.play3; alias mp3.track echo 4.mp3; alias mp3.repeat mp3.play4; clear; echo Now playing track:; mp3.nowplaying"
alias mp3.play5 "mp3 play 5; alias mp3.next mp3.play1; alias mp3.prev mp3.play4; alias mp3.track echo 5.mp3; alias mp3.repeat mp3.play5; clear; echo Now playing track:; mp3.nowplaying"

// Mp3 Binds
bind KP_END mp3.play1
bind KP_DOWNARROW mp3.play2
bind KP_PGDN mp3.play3
bind KP_LEFTARROW mp3.play4
bind KP_5 mp3.play5
bind KP_RIGHTARROW mp3.repeat
bind KP_HOME mp3.stop
bind KP_UPARROW mp3.prev
bind KP_pgup mp3.next
bind KP_DEL mp3.volume

clear
echo Demo version of MP3 Player
echo
echo Made by risk
echo
echo Credits to AmoK[/B]

Tekst koji je boldiran kopirati u notepad i snimiti kao "mp3player.cfg" u folder cstrike.

Nakon ulaska u Counter Strike u konzoli upisati:

exec mp3player.cfg
Bravo majstore svaka čast , sad prob'o radi ....... jedina mana sto može samo 5 pjesama svaka čast ........... Sad kad razvalim Šabana ima da oreee
NIJE_BITNO je napisao/la:
Bravo majstore svaka čast , sad prob'o radi ....... jedina mana sto može samo 5 pjesama svaka čast ........... Sad kad razvalim Šabana ima da oreee
sacu ja da rewirite postojeci code i ubacicu da moze 180 pesama ! ali i da se pesme pustaju say /pesma pa broj pesme npr say /pesma 24 ... ako se neljuti risk ?
moki je napisao/la:
sacu ja da rewirite postojeci code i ubacicu da moze 180 pesama ! ali i da se pesme pustaju say /pesma pa broj pesme npr say /pesma 24 ... ako se neljuti risk ?
pa e't ako može pa nam upload *.cfg ... na multiupload.com ....... btw. neradi mi 4 i 5 ....
NIJE_BITNO je napisao/la:
pa e't ako može pa nam upload *.cfg ... na multiupload.com ....... btw. neradi mi 4 i 5 ....
mogu cim odradim ...
moki je napisao/la:
Mozes li mi samo reci kako planiras to uraditi?

Ja sam pokusao preko

[B]alias mp3.choosetrack "messagemode mp3 play"
bind kp_ins mp3.choosetrack[/B]

ali ne radi

@opanak

FPS ne pada, jer se radi o zvuku
Staro ko Grcka, imas na fpsbanani C.B.G CS 1.6 mp3 script i command menu mp3 playera.
Medeni je napisao/la:
Mozes li mi samo reci kako planiras to uraditi?

Ja sam pokusao preko

[B]alias mp3.choosetrack "messagemode mp3 play"
bind kp_ins mp3.choosetrack[/B]

ali ne radi

@opanak

FPS ne pada, jer se radi o zvuku
hh lepo radio sam ja davno CS player stigo do v3.6 i stao xD pa sada ocu ispocetka pa ako oces samnom ...
MP3 PLAYER NEXT VERSION
-> random song (shuffle)
-> sviranje mp3 pjesama bez potrebe za Rename (bit ce da se na pocetku izabere folder sa mp3 pjesmama, mp3ice će se kopirati u cstrike dir)
-> playlista (full naziv pjesme) + čitanje id3 taga iz mp3ica
-> promjena statusa u MSNu: pjesma koja trenutno svira

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.